yetkili arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirm

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TEMİZLİKÇİ_81 tarafından 9 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamunaleykum arkadaşlar oyuna 3 gün önce kullanıcı adı ve şifreyi girdiğimde anasayfaya bağlantı kuramıyordu hep hata veriyordu bugün modeme resetleme yaptık buseferde anasayfaya bağlanıyor ama başlaya bastığımda bağlantı kuruluyor diyor ama oyuna girmiyor 3 gündür oyuna giriş yapamıyorm tamamen bırakıcam olup bitecek aslında ama en son bilen birine danışayımda ona göre hareket edeyim diye düşündüm varmı bir çıkış yolu yardımcı olurmusunuz virüs programlarını devre dışı bıraktım gene olmuyor flash player güncel gene girmiyor çerezler silindi herşey yapıldı ama gene olmuyor oyunda bazı üyeler mi giriş yapamıyor yada ttnet ile oyun arasında bir sorun mu var garip şeyler oluyor anlıyamadım ne yapmalıyım ??

2. Merhaba ;

DNS ayarlarınızı otomatik kullanın, flash playerınızı güncelleyip çerezlerinizi temizleyiniz. Oyunda herhangi bir genel sorun bulunmamaktadır.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.