Yetkili Birisi var ise lütfen bu konuyu dikkate alsın rica ediyoruz artık YETER.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ABDUL tarafından 23 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ABDUL

ABDUL User

Bu oyundaki sorunlar yüzünden sinirlerim gerilmeye başladı ve sağlımı bozar oldu çünki işten geliyoruz rahat bir oyun oynuyalım diye iğce sinir küpü olup çıkıyoruz birde üstüne üstlük sporta yazıyoruz sorunları hep aynı cevaplar forumda yazıyoruz ağız birliği yapılmış söylemesi gerekenler daha önceden üstleri tarafından söylenmiş bunları istemiyoruz çözüm istiyoruz biz çözüm hikaye dinlemeye alışmış millet zaten bizde okuruz anlayışından vazgeçinde birşeyler yapın artık RİCA ediyoruz nediyeyim bir önceki konuda baktım istiklal modun yazdığına ona cevabende bunu yazmak istedim.

istiklal moderatör evet siz ezber ve hikaye okuyorsunuz burada yetkilisin ve yükselmeyi bekliyorsun tabiikide problemi darkorbitte aramıyacaksın sende sorunlar yaşıyorsun ama yaşamıyormuş gibi davranıyorsun sizi verilen bilgilerdede modem çerezler bilgisayar vs. vs. gibi cevaplar ile geçiştirmeye çalışıyorsunuz benim bilgisayarımın özellikleri hakkında en ufak bir fikriniz varmı acaba onu söylermisiniz özelliklerini yazayım size ve ondan sonra yazacağınız şeyleri düşünerek ve bilerek yazasınız.
    Intel(R) Core(TM) İ7-4700HQ CPU @ 2.40GHz 2.40 GHz
    24 GB RAM
    64 Bit işletim sistemi
    256GB SSD HDD
    NVIDIA GeForce GTX 880
    100 Mbps Fiber İnternet kullanmama rağmen durum bu hadi burdan yakın bakalım sorun kimde ???

akıncıoglu ve samettt bunu beğendi.
  2. samettt

samettt User

haklısın kardeşim milleti oyalıyolar

3. abı oyun da kendı sorunları var kendılerını haklı cıkarmak ıcın bılıp bılmeden elaleme suc atıyolar senın pc kotu onun pc kotu ekrankartın dusuk ınternetın kotu hep bı hıkaye sıkıyolar ıslerı guclerı rıv rıv rıv bızlerı cok sevıyolarmıs benı dııl paramı sevıyosunuz paramııı kımse kımseyı karsılıksız sevmez mumkunse benı sevmeyın bıgboınt ekıbı

4. bat34

bat34 User

heralde oyunun serverlarını patatese bağladılar :D

5. bu oyunu türkiye de oynatanlar acaba süper bilgisayarı ve fiber neti olanlar için mi yaptı? oyunun neden donduğu gayet açık etikinlikler yüzünden ve bunu bildikleri halde hala devam ediyolar ya düzeltin yada oyunu kasan etkinlik yapmayın... bi de oyunla ilgili sorunu supporta yazdığımızda hep aynı klişe olan kısa sallama cevaplar çerezleri sil demeler hiç bir açıklama yapma gereği duymuyorlar bu support ne işe yarıyor o zaman... oyun böyle devam ederse bigpoint in hiç bir oyununu arkadaşlarıma önermicem ve oyun hakkında sosyal medyada bütün açıklarını hatalarını anlatan bir video çekip yayıcam bunu da insanlar boş vakitlerini eğlenmek için harcamasın paralarıda yanmasın... tam bir REZİLLİK

6. bırakınsana %5 tp şeref verirler sonrasındaysa iyi geceler... :)

skayra1 bunu beğendi.
  7. lütfen çözün şu sorunu ya iyice soğuduk oyundan

8. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Benim yükselmek gibi bir amacım ve gayem yok.

Sorunun size oyundan kaynaklanmadığını söyleyen de olmadı.

Sadece kendimin sorun yaşamadığını ve alternatif çözümleri denemenizi önerdim.

Eğer şikayetler genel olarak artar ve oyundan kaynaklandığı konusunda üyeler hem fikir olursa , işte o zaman sorunun oyundan olduğunu doğrular ve yukarıya bildiririz.

Eğer moderatörlüğün kolay olduğunu ve bizim milleti oyaladığımızı düşünüyorsanız , başvurun ve kendiniz görevi yapın.

Burada bizim kimseye hikaye yazdığımız yok.Bizim görevimiz alternatif çözümler üretip üyelere sunmaktadır.

Eğer bu çözümler işe yaramaz ve bizim yapabileceğimiz bir şey yok ise , Support ' un çözebileceği durumları Support 'a yönlendiririz.

Oyunda yaşanan teknik sorunlar var ise bunları da Merkeze iletiriz.

Bağlantı Kopmaları ve Oyun Performansı Hakkında Konusunda açıkça durumun özeti yazıyor.

Bazı sunucularda , DDoS Saldırıları nedeni ile bağlantı sorunları yaşanıyor.

İlgili konuda bütün açıklama mevcut.

Sizlerden sabretmeniz istemek ve konuyu Teknik ekibe iletmek dışında yapabileceğimiz bir şey yok.

Bizler oyunun alt yapısını düzenlemiyor yada kontrol etmiyoruz.

Keyifli Forumlar

9. Dostum inanki bunları burda yazmanın hiçbir yararı olmayacak Ben supportta mesaj yazıyorum şöyle oldu böle oldu diyorum ama bana link atıyor ve alakası olmayan şeylerden söz ediyor Açıkcası support adminlerinin mesajları sonuna kadar okuduklarını düşünmüyorum İşin hakkıyla yapmadıklarını düşünüyorum

skayra1 bunu beğendi.
  10. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

chate baksinlar millet isyanda hepimizin mi cerezi guncellemesi vs sorun bir sorun var ve kabul edilmeli uzerine care aranmali fm lerinde sucu yok resmi bir agiz aciklama yapmali bence.

11. Yazdıklarında tamamen haklısın.Bu arada bilgisayarının da özellikler fenaymış. :)

12. sayın moderatör oyunda büyük bi sorun olduğu aşikar peki neden gerekli açıklamayı yapmıyorsunuz bunun içinde yukarıya sormanızmı gerekiyo bildiklerinizi bizimle paylaşmak neden bu kadar zor... oyuna dışardan bir saldırı olduğunu söyleyip oyuncuları bilgilendirmek gerekmez mi ?

13. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Mesajımda belirttiğim konuya bakarsanız orada yapılmış bir açıklama bulunmaktadır.

Ben yinede alıntısını yapayım.

Bu açıklama 1 Hafta Önce yapıldı

Bağlantı Kopmaları ve Oyun Performansı Hakkında

Keyifli Forumlar

14. HADDİNDEN FAZLA KATILIYORUM SIKINTILAR YÜZÜNDEN ZETADAN OLDUM HAVOC TANDA OLDUM YANİ

BİRDE LOWA GİRİYOM ORDADA DONMA YÜZÜNDEN PATLIYORUM PC SAĞLAM SAĞLAMDA DARKORBİT SIKINTIYI KABULLENMİYOR

HARBİDEN YETER ZETAM GİTTİ DİYE PAL TOPLAMAYA HEVESİM KALMADI OYUNDAN SOĞUDUM

15. Aynısını yaşadım Beta kapısında.Allah'tan daha hakkım vardı da bir şey olmadı.Neredeyse kapı yapanların %50 sinin başına geliyor.Oyun aniden gidiyor, tekrar geldiğinde tüm NPC'ler yanında sana sıkıyor halde buluyorsun.

16. hocam benimde bi hakkım kala supporta yazdım bak sıkıntı var dedim zeta yaptım iki hakkım boşa gitti dedim son hakkım var bidaha hak verecekseniz girecem dedim

verdikleri cevap bizden böle bişi istemeyin sorun sizin netinizde pc nizde olabilir felan dediler lanet ettim girdim son hakkımdada son dalganın son 3 dalgası kala dondu patladım supporta sabaha kadar yazdım ayar oldum oyun kötü verdiğim paraları verin brakyorum oyunu dedim bana GİS kurallarını kabul ettiniz ödemeyi geri alamazsınız felan yaptılar anlıycağın GİS İ kabul ettik bi *** yiyemeyiz artık baştan bağladılar bizi artık kendi kendimize burdan ağlar dururuz mod larda bizle uğraşır..

sıkıntı büyük oyun donuyor o kadar.....

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Kasım 2014
  17. Mesajda kötü içerik var.Bann yememek için düzeltin bence.Hak veriyorum ama size yinede.

18. Merhaba ,

Arkadaşlar birşeyleri yazarken ilk olarak forum kurallarına ve karşılıklı saygı kuralları çerçevesinde yazmaya dikkat edelim.

Oyunda yaşanan sorunlar direkt olarak sistemle ilgili değil sisteme yapılan saldırılarla ilgilidir. DDoS saldırısı yapıldığı için bu sorunlar yaşanıyor.

Her konuya aynı şeyi yazıyoruz fakat siz yine kafanızdakileri yazıyorsunuz.

Bizler forumda ilk olarak alternarif çözüm önerilerini yazarız. Ayrıca bir çok konuyda görevliler yaşanan sorunların saldırılardan dolayı olduğunu yazmış hala sorunu düzeltin diyorsunuz.

Tekrar belirtiyorum ; şu anda yaşanan sorunlar sisteme yapılan DDoS saldırıları sonucunda yaşanmaktadır.

DDoS Saldırısı Hakkında Bilgi kısmını inceleyebilirsiniz.

Oyundaki yaşanan sıkıntılar merkez tarafından bilinmektedir. Saldırıları engellemeye çalışılmaktadır.

1.000 tane konu açılım 1.000.000 mesaj yazmış olsanızda sistem şakır şakır çalışmayacak. Öncelikle saldırıların bertaraf edilmesi ve tamamen kesilmesinin sağlanması gerekiyor.

Ayrıca forumda mesaj yazarken tamamen büyük harf kullanmayınız.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.