YETKİLİLER ACİL OYUNA EL ATIN

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve BOSSSSS tarafından 28 Mart 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BOSSSSS

BOSSSSS User

bu nedir kardeşim herkeste sınırsız uri var bug yapıyorlar acil şekilde yetkililerin bu duruma el atması gerekiyor çok acil şekilde youtube uzerinden bir video paylaşmışlar nasıl yaptıkları ıle ılgılı facebookta kımı gorsem sınırsız urisi olan hesaplarını paylaşıyorlar acil şekilde el atın
    video bu
    N/A

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Mart 2024
    -Y*İ*Ğ*İ*T- ve alisahin37 bunu beğendi.
  2. umarım bu sorunu bir an önce çözerler ve gerekli banlamaları yaparlar yoksa bu emek hırsızlığının önünü alamazlar

3. Millet neler yapıyor be, günde birkaç invoke tutmak için saatlerimi harcarken etrafımda dolanan onlarca botu göremeyen sistem, 5 saatten fazla oynadığım için 'beni' saat başı çembere alıyor. Nerden tutsan elinde kalıyor oyun. Alternatifi de yok burda sıkışıp kaldık.

4. Splinter_

Splinter_ User

Arkadaşlarla takılmalık eski sistem 2010 ekipmanları ile gemi kasıyoruz. 8 iris lf3 kalkan arge elit vs. Sadece bu ekipmanlar ile aramızda vs atıcaz. Ne sıralama, ne rütbe nede 2010 yılından sonra oyuna dahil olan hiç bir özelliği, ekipmanı kullanmıcaz. Kendi aramızda pvp atmaya yetecek kadar kasıp aramızda savaşıcaz. Aynı şekilde size de tavsiye ederim. Boşa onu bunu kasıcam, rütbe yapıcam diye uğraşmayın. Bir bug patlak veriyor senin senelerce kastığın sıralaman rütben gidiyor, milyon milyon kastığın urinin kat kat fazlası kasılıyor. Buna rağmen çabalamak mantıksız

5. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY Board Administrator Team Darkorbit

İnceleme başlatılmıştır. Video linki kaldırıldı.

Kaptan_Mağraadamı34 bunu beğendi.
  6. ilkerbufe

ilkerbufe User

Yazıp yazıp sildim... ne desem boş...

7. çok saçma hesap çalmak için yapılmış bir algı böyle saçma bir video görmedim ahahaha :D