YETKİLİLER CEVAPLARYIN ???

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve BλƦØИ_ッ tarafından 12 Mart 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyunla ilgilenen hiçbir yetkili olmadıgı için oyun ne hallere düşmüş oyunun veri tabanına girip oyuncuların yerlerini anlık olarak takip ettikleri bir sistem kurmuslar oyunun veri tabanının guncellenıp saglamlastırılması gerekıyor yazık kos kocaman oyunun verı tabanı guvenlıgıne bak
    https://hizliresim.com/sczxh1m alın sadece bir görsel ornek kurdukları discort sunucuları uzerınden bunu ticarete döküp para karşılıgında satışa çıkarmıslar buda hazırladıgımız video bu konu hakkında daha önce supporta gönderdik ama hayla bu sacmalıgı kapatamadılar oyun içerisinde ayrıca TUTUCU ve TREN kullanımı almış başını gidiyor bu oyunla ilgilenen birtane bile yetkili kimse yok mu yoksa bu tür saçmalıklar ile mucadele etmeye biz mi devam edecegiz bunları nasıl oluyor da hayla gormuyorlar bu konuyu goren herkes altına destek versin bu tarz konulardan şikayetci iseniz bu konuya destek verin ki artık bu saçmalıkları gosrunler
    buda hazırladıgımız video

2. Bu gözler daha neler görecek...

Çok doğru bir karar almışım, mart ayından sonra komple oyunu bırakıyorum, son kez mimesis etkinliğini can sıkıntısından oynayıp daha da girmeyeceğim, Şaka yapmıyorum 2006'dan beri olan bu yarişim sona eriyor,

Belki benim oyunu bırakmam, oyunu hala oynayan ve umudu olanlara bir sembol olur çünkü ben bu oyuna belkide türkiyede ki en çok para kazandıran şirketlerden birisiyim, ama birşeylerin düzeldiği yok..

yakamoz(SY) bunu beğendi.
  3. hoparuu

hoparuu User

Portalda kesme hilesini de bulurlarsa, tam olur valla :D

4. Yakında onu da bulurlar oyunla ilgilenen yok zaten rezilliğe bak bitmiş oyun

yakamoz(SY) ve ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  5. oben

oben User

bunu daha önce bir kaç konu içerisinde söyledim belkide adamlar envantere bile istediklerini yükleyebiliyordur ne malum.

6. Hesap güvenliği yok zaten GİŞ kurallarını kendileri yazıyorlar ama GİŞ kurallarını umursamiyorlar oyunun haline bakılırsa terk edip gitmişler veri tabanına ulaşıp bunu yapan kişiler sence istedikleri hesaba ulaşamaz mi kocaman oyunun veri tabanı ne kadar kolay erişime açık ve berbat durumda olduğunun göstergesi

7. **Derman**

**Derman** User

bende demin bi hesap gördüm adam 50 bin astral anahtarı almış :D

8. oyunla ilgilenen yetkili olmayınca hile hurda bug çok var piyasada adamlar veri tabanına sızıp veri çekiyorlar 50 bin anahtar olsa yine iyi oyunun veri tabanını ele geçirmişler

**Derman** bunu beğendi.
  9. Daha cevap veren yetkili olmadi mi bu saçmalığa oyunun ne kadar ilgisiz olduğu belli zaten

10. noktakoyam

noktakoyam User

yetkili burda yok. tek yetkili merkez ekip denilen ismi cismi adresi irtibati belli olmayan gizel kuruluş.

11. oyunu umursamadıkları ıcın otomatık olarak herkese aynı sekılde verdıklerı cevap merkezı ekıbe ılettık gerısı allah kerım merkezi ekip sanırım bu dunyada degil gelen sıkayetlerı ve taleplerı once nasa'ya gonderıyorlar nasa da uzaya gıden postacı astronot ıle ulastırıyor xd şöyle çok önemli bir konuyu bile umursamıyorlar ise diyecek bişey yok artık

12. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY Board Administrator Team Darkorbit

Selam,

Bu konuyu incelemeye aldım. Bizzat takipçisi olacağım.

İnceleme tamamlandığında buradan kendim şahsen cevap vereceğim. Tamamlanana kadar konunun kaynamaması için kilitliyorum.

Takipçisi olduğum konuda sonuna kadar gittiğimi bilenler bilir.

Türkiye Takımı!

yakamoz(SY) ve BOSSSSS bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.