yılamz749749

Konusu 'Kim kimdir? Oyuncu' forumundadır ve yılmaz749749 tarafından 13 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. merhaba,
    bu oyun 2-3 yıldır oynuyorum
    bir çok kez oyun bıraktım
    tr5 te çarım var
    yuna başlamam amcamın oglunun cubi ksemesiyle başladı o ful+ fulfu bıraktı ***** ***** galiba bende merak oyun giridm serverler karıştırdım en son tr5 teyim
    forumda açıkk konuşurum alınmayın + guzel konuların çop gitmesini istemem yeri gelince komiklik yaparım 7 yıldır oynayn birinden çok bilgim var gogle amcada az darkobit taktikler araştırmadım 7 yılık oyuncuyu arkamda bırakıyorum
    kısa ve oz konuşurum klavyedeki hızlı yazma sebebim bos yartık keserken oyunda donmek zorundayı hızlı olmalıyım düşünüyorum mardinliyim zaten mardin darkobti baya fazla oynanıo 10 kişiden 8 i bilir 10 kişiden 9 da bırakmıştır çarı ful olunca

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 May 2014
  2. Merhaba ,

Forum hoşgeldiniz diyelim o zaman. :) Keyifli zaman geçirmeniz dileklerimle :)

İyi forumlar.

3. h.b sayın fm