Yılan Droit Uçuş düzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SnowLeopard tarafından 25 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce Snake droit uçuş düzeni olmalımı?

1. Olmalı

oy sayısı 3
    27,3%
  2. Olmamalı Bize bunlar yeter

oy sayısı 3
    27,3%
  3. Sayılar değişebilir.

oy sayısı 6
    54,5%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG]
    Merhabalar. Resimde ve başlıkta söylediğim gibi benim önerim F-14-SN yani Snake (Yılan) Droit uçuş düzeni. Peki ya Artısı nedir?
    Alınan hasarın %5i kadarını senin darbe puanına + olarak ekler (10.000da 500 eder.)
    Ayrıca %20 Kalkan bonusuda vardır.
    Fakat Darbe Puanı değerlerini %40, Kalkanların absore özelliği %7 azalır.

Ben darbe puanı yenilenmesi ve %20 kalkan bonusu ile kalkanın çok uzun süre dayanacağından dolayı eksi yönünü darbe puanı yaptım. Satürn tasarımı ile çok iyi birleşecek avcı konfi uçuş düzenidir.

Son düzenlenen: 26 Eylül 2014
  2. Jameika-TR

Jameika-TR User

Sayılar değişe bilir güzel bi öneri abartımı olur bilemem ama yenilik iyidir :)

3. Ne yönde değişebilir? örnek verirmisin

4. Jameika-TR

Jameika-TR User

Yüzde 20 kalkan fazla bence 10 veya 15 olabilir hatta olmasada olur sonuçta zaten kalkanımız %80 absorbe ediyor argeyle %93 falandı sanırım düşünsene bende 1 m kalkan var absorbemde var adam 100 k vuruyorsa 93k kalkandan yedi k candan gidiyor bu düzene geçsem 100 k da 5 k tamir edicek yani nerdeyse canım hiç gitmicek :)

5. aslında haklısın %10 kalkan yeterli

Son düzenlenen: 25 Eylül 2014
    Jameika-TR bunu beğendi.
  6. Jameika-TR

Jameika-TR User

Bence olmasın bile sonuçta kalkanım bitmeden canım bitmicek ve daha full herkul bile değilim 1 m kalkan gördüm :)

7. Darbe Puanı azda olsa azalıyor senin o dediğin Yengeçte olur :D

8. Jameika-TR

Jameika-TR User

Ne fark eder %92/8 Hadi 100 k vur bana bende 1 m kalkan olsun :)
    8 k can gidicek 5 k dolucak :)
    Sen 2 konfiyi bitirene kadar ki bunun eması, teknonojisi falan filanı var :)
    10k bile vursam alırım seni :)
    Bide full herkul düşün beni hem darpe puanım azalmıcak hem 1,500++ kalkanım olucak hemde sen 100 k vurken tarmir olucam :)

9. Şu anda Kalkanların 100k nın 85ini engelleyecek darbe puanın ise 10k etkilenecek
    Bu uçuş düzenini zaten az kalkanlı avcı konfi için düşündüm

10. Jameika-TR

Jameika-TR User

Arge varsa 93ünü ektiler bunu alan adamdada olur zaten :)
    Neyse bence kalkan olmasa daha iyi olur olursa tabi benim işim egelir ölümsüz olurum daha yüzlerce kişiyle birlikte :) Neyse diyer arkadaşlarıda bekle olmadı bi güncelleme yaparsın kolay gelsin :)

11. XPEROM

XPEROM User

olmalı +1
    kalkan enerjim 5/5 fakat yetmiyor
    Ben elmas ile yengeç almayı düşünüyorum fakat gelirse bunu alırım 8 argeyim daha absore az olacağı için kalkanım uzun süre dayanacak darbe puanıda sürekli artı basacağı için art arda olduğum yerde durarak iki kez tallon kesebilirim.

12. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Açıklama bölümünü biraz daha anlaşılır hale getirebilirsiniz bence kafa karışıklığı yaratmaması sebebiyle. :)

İyi forumlar

13. ben yeterli bulmadım -1

14. kardeş sende her şeyi -1liyon haa :D Neyse senin fikrin beni bağlamaz yani saygı duyuyorum

kardeş şimdi adamın vurduğunun %5i kadar gelicekse açık söyliyim ben patlamam :D açarım tekno %5 de ordan gelir %10 can bitmez
    ama güzel tasarım sadece özellikler abartılı

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Eylül 2014
    Jameika-TR bunu beğendi.
  15. -onur5000-

-onur5000- User

O zaman adam ölümsüz olur resmen adam 70 80 vursa 3500 4000 can geliyor ayrıyetten %20 kalkan bonusuda aşırı fazla hemde oyunda yeterince uçuş düzeni var dahada olmasın -1

16. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

%10 kalkan olursa iyi olur özellikler biraz daha düşürülmeli derim ben :)

Jameika-TR bunu beğendi.
  17. Herkes ben patlamam diyor abartılı buluyor bence bu kadar dp azaltılması yeterli.
    kalkan gücü arttırması hala aynı

18. -%40 dp abartılmış -%20 makul seviye kalkanda %15 makul sevıye birde senın sıktığın lazeri nasıl etkileyecek npc ve oyuncuya karşı

19. iyice batırmışsın kardeş ( özellikleri tabi yanlış anlamayın :D )

20. Prophecy

Prophecy User

Yeni bir tasarım bence Olmasın fikir güzel ama daha fullenmeyen çoğunluk var

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.