yilan hikayesi

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by dolubey, Jan 11, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dolubey

dolubey User

Şimdi ben darkorbitteki carimin kayitli olduğu mail adresine girdim msn min sifresini hatırlıyorum ve dogru ancak msn adresimde guvenlik amacli kimlik dogrulama denen birsey cikiyor ve msn adresimde kayitli olan telefon numarami iptal ettirdigim icin anket doldur diyor ve ben anket dolduruyorum ancak anket bilgileri yeterli bulmadigi icin gelen veya giden kutusuna felan giremiyorum bu dogrultuda darkorbit carimin da msn adresini değiştiremiyorum simdi ben msn me giremiyorsam darkorbit carimi da baska hesaba tasiyamiyorum buna bir care lutfen support mupport halledermi bunu

2. Merhaba ,

Peki mail hizmeti aldığınız sağlayıcının support'u ile görüştünüz mü ? Eğer görüşmediyseniz ve mail adresinin size ait olduğunu kesin olarak kanıtlayabilecekseniz sağlayıcının support'u ile iletişim kurabilirsiniz.

Gizli soru ve cevap üzerinden giderek sorunun cevabını doğru bilirseniz tekrar girebilirsiniz. Diğer bir olasılık ise support ile görüşmenizdir.

İyi forumlar.

3. dolubey

dolubey User

Supportuna ulaşamadım ki msn min bari bizim supportta sorayim hakketan yilan hikayesi gibi oldu

4. Merhaba ,

Oyunun support'una nasıl ulaşamadınız ? Oyun arka sayfasında sol üst köşede ve ortada ? işareti olan yere tıklayın. Açılan pencerede " Sorularına cevap bulamıyor musun? O zaman buraya yönel Support. " tarzında mesaj yazan yerdeki Support kısmına tıklayınca mesaj yollama yeri açılıyor.

Eğer yolladıysanız ilk olarak otomatik mesaj gelir daha sonra yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içinde asıl cevap gelecektir.

İyi forumlar.

5. Aliens

Aliens User

Adminim yanlış anladınız. Arkadaşımız Mail sağlayıcısının Support'una ulaşamadığını söylemiş. Şuanda başvurduğu Support DarkOrbit'in kendi Support'u.

6. Merhaba ,

Muhtemelen dediğiniz gibi oldu. :) Duruma göre elimizden gelen bir şey varsa yardımcı olmaya çalışacağız.

İyi forumlar.

7. Aliens

Aliens User

Buna inancım tam adminim. :) Bende buradan elimden geleni yapmaya çalışıyorum.

8. dolubey

dolubey User

Aynende apollonun dedigi gibi oldu :) peki adminim oyunda daha once kullandigim nickleri ogrenebilirmiyim oyunu 2008de acyim nickleri hatirlamiyoeum support benden bunu istiyor

9. Merhaba ,

Ancak bunu support görebilir fakat ne kadarına ulaşılabilir bilmiyorum. Siz mail hizmetini hangi sağlayıcıdan alıyorsunuz ?

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.