Yılbaşı Etkinliği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RAMMFİRE tarafından 31 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Merhaba ;

Modum, eğer birisinin de görünüşünü belirteceğiniz bir mesaj yazıyorsanız konuyu kilitlemeniz saçma olur.. Sadece gerekli cevaplar verildiği için konu kilit yazsaydınız ona birşey demezdim..

Lakin, yılbaşı o kadar abartılacak bir özel gün değildir yazmışsınız ama kime göre? Orada size göre belirtmişsiniz ama herkes sizin gibi düşünmeyebilir..

O yüzden insanlara hangi günün önemli olup olmadığını belirtirken kendi yorumunuzu genelleme şeklinde yazmayınız..

Ayrıca bütün yıllarda her yılbaşında özel hediyeler, özel etkinlikler vb. şeyler olurdu ama bu yıl olmadı..

Arkadaşlarımızın belirtmek istediği buydu aslında ama sanırım tam anlamamışsınız..

2. Yılbaşı önemlidir değildir, o ayrı konu neyse mesele o değil... Koca bir sene geçmiş gitmiş ORBIT' te, ne ekmek yemiş bizden DARK, onca para kazanmış, fakat karşılığı ne ??? Konuyu açan arkadaş bunu soruyordur CM, FM, GM her kimseniz yılbaşının bizim içinde ahım şahım bir önemi zaten yok.

3. veriyorlar ya 400 uri 600 uri :)
    R310 roket .)

4. Hangar binasını oyun ekranına almak için çalışıyorlar sanırım. Oyun hiç bu kadar tatsız olmamıştı. Başka mantıklı bir açıklama gelmiyor aklıma. Bigpoint yazılımcılara boş dursunlar diye maaş vermiyodur. Kesin başka bişeyle uğrasıyorlar yeni birşeyler gelecek.

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Birinci olarak konu bir görüş konusu değil.

İkinci olarak arkadaşın " En güzel Etkinlikler Bugün olmalı " ibaresinin yanlış olduğunu belirttim. Bunu da biraz sitem yaparak söyledim.

Üye durumdan şikayetçi ise kendi konuma yazabilir yada beni Support ' a şikayet edebilir.

Konunun kilitlenme sebebi de , Konuya gerekli cevapların verilmiş olmasıdır.

Tıpkı bu konuya gerekli cevaplar verildiği için , Kilitleneceği gibi.

Görevliler hakkındaki görüşlerinizi Görevlilerin konusuna yazabilir , Şikayetlerinizi de Support ' a yapabilirsiniz

Bunun için konu açmaya gerek yok

İyi Forumlar

chicharito47 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.