Yılbaşı Etkinliğini ben kazandım :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HatayLı_ASİ_[☾★] tarafından 31 Aralık 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 2018'e gireceğimiz için 20:18 de konu açacağını tahmin etmiştim:D Sonuç olarak kıl payı da olsa 1. mesaj göndererek ben kazandım.Ödülleri ne zaman ve nasıl alabilirim?

2. *Shemie*

*Shemie* User

Merhaba,

Hayırlı olsun güle güle kullanın. 2-3 Ocak gibi dağıtılacaktır.

İyi forumlar.

3. Teşekkür ediyorum.Bunun için sizlerden birisine ıd vs. göndermek gerekiyor mu? Yoksa direk olarak kullandığım gemime gönderilecek mi?

4. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

2-3 ocakta çekiliş sonuçları açıklanacak o zaman ne yapmanız gerektiğini açıklayacağız.

5. Peki teşekkürler

6. 20:18 de açacagını bende en başta tahmin ettim onun için kaygım yoktu o saate kadar :) o saatten sonra sayfayı yeniledim ama yinede 4 cü attım kazanacagımdan pek umudum yok zaten bu zamana kadar hep kaybettik :) tebrik ederim kardeşim umarım hak ettiğin bir ödüldür :)

7. *Shemie*

*Shemie* User

Umudunuzu kaybetmeyiniz bildiğiniz gibi 2 ve 3. ödüller çekilişle verilecektir yani hala şansınız var.

İyi forumlar.

8. uzayl80

uzayl80 User

bu çekiliş noter huzurundamı yapılıyor bu birinci safha - 2 ci safha sistem yada sizler birinciyi seciyorsunuz herkesin önünde olmuyor ister istemez insanın içinde süphe oluyor ben katılmadım cekilişe adil bir cekiliş olmadıgını sanıyorum + böle bir cekiliş yapana kadar herkese süpriz bişey verilebilirdi 1 günlükde olsa

9. DraydiBoy

DraydiBoy User

Tebrikler :) sırf şans mı desek başka birşey mi bilmiyorum ama linki yanlış yazma yerine yapıştırdım sildim normale yapıştırdım tam paylaştımmm ki 3. :( neyse gayet güzel bir etkinlikti. Tebriklerrrrrrrrrrr

10. *Shemie*

*Shemie* User

Merhaba,

Noter huzurunda olmasını gerektirecek birşey yok çünkü 1. zaten ilk yazan kişi oluyor. 2 ve 3. kişiler ise VİDEOSU FORUMA ATILACAK bir çekilişle belirleniyor.

İyi forumlar.

11. Teşekkür ederim kardeşim.Sayıları ilk günden beri takip ediyorum ve konu açılacağı zaman 1 saat kadar pc başında forum açık vaziyette 2 sekmeden yenime yapıyordum.Dolayısıyla hakettiğimi düşünüyorum. Hayatımda hatırladığım kadarıyla ilk defa böyle bir etkinliğe katıldım ve kazandım kısmet diyelim :) Bence kaybedeni yok bu etkinliğin ama inşaAllah sende kazanırsın.

Öyle aksilikler olabileceğini tahmin ettiğim için 3-4 defa başka konularda prova yapıp nasıl resim gönderildiğini iyice öğrendim.Kısmet dileyim.Teşekkür ediyorum :)

LEYER99 ve DraydiBoy bunu beğendi.
  12. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

1) Birinciyi biz belirlemedik. Hızlı olan oyuncu kendisi 1. oldu.

2) 2. ve 3. ödüller çekiliş ile veriliyor ve çekiliş videosu Foruma atılıyor.

Ben bunların yeterli olduğunu düşünüyorum.

Başka ne olabilir ?

Sadece şans değil takip ve el çabukluğu.

13. Alfisti35

Alfisti35 User

Yeni yıla girerken hem kız arkadaşımla papaz oldum hem kumarı kaybettim :D

14. RYSen

RYSen User

tsss tssss , insan bir haber verir , yani ^^ nicin benim attim cevap siliniyor acaba ?^^
    2 kere cevap attim, ve silindi :confused:

Son düzenlenen: 31 Aralık 2017
  15. *Shemie*

*Shemie* User

Aşkta kaybeden oyunda kaza...

Oh wait.... :D

İyi forumlar.

Alfisti35 bunu beğendi.
  16. hitac cekilis vidiosu niye atilmiyor ya yilladir ben cekilis hic vidio yayinlandigini gormedim :D

17. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Hitac çekilişini biz çekmiyoruz ondan olabilir :D

Forumda yapılan etkinliklerin altına videoları atılmaktadır. Bakabilirsiniz.

Silinmesinin sebebi attığınız resimler görünmüyor.

RYSen bunu beğendi.
  18. imgur sitesine yüklenen resimler Türkiye'den görülemiyor. Sanırım Türkiye IPlerine kapalı veya Türkiye tarafında yasaklı bir site

RYSen bunu beğendi.
  19. RYSen

RYSen User

Merhaba ;)
    Tekrar denedim, insallah bu kez gorunuyordur ^^

20. @-ThyPhon- admin etkinliğin cevap konusuna 4 cü mesajı ben atmıstım fakat suan görünmüyor silinmiş mesajım ?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.