yılbaşı kapısı ödülleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve eypeyp203 tarafından 11 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. eypeyp203

eypeyp203 User

acaba bu etkinlik kapılarından gelen ödüller nedir ayrıntılı bir şekilde yazar mısınız?

2. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Kolayı sabah yaptım hatırlamıyorum ödülleri ama zoru şimdi bitirdim yazabilirim.

Kronos Kapısı için bir parça alındı.
    3.000.000 Tecrübe Puanı kazandın.
    20.000 Uridium kazandın.
    Sana 88000 Şeref Puanı eklendi.
    R-IC3 türü roketden 300 adet aldın.

Kronos parçası çıkmış kolay kapı lambda parçası vermişti zor kapıda kappa vermiş. Kolay kapı hakkında tek hatırladığım 5.000 uridium verdi.

3. KAPPA VERMİŞ?

4. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Kronosu açmak için hani her kapıdan belirli bir sayıda bitirerek parça topluyoruz ya bana kolay kapı lambda parçası zor kapı kappa parçası verdi.

5. kronos parçası her yapana verliyomu acaba çünkü kolay kapıyı yaptım gelmemiş bu arada zor kapının son dalgası için taktik verir misiniz?
    3 lf4 gerisi lf3
    8iris goli
    kami 3 güve var. bu gemiyle yapılır mı?

6. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

ben aegisim senden tek farkım 1 lf4 daha fazlayım bendede kami 3 yaparsın bence tabi goli olduğu için biraz uzun sürer tamir olmak felan.

7. Kral-87

Kral-87 User

1 saat aradan sonra kapıyı bitidrdim hard olanı :D

Galaxy Gate Cold Wave (hard) completed.
    You received 300 R-IC3 rockets.
    Part received for the Kronos Gate.
    You received 3,150,000 EP.
    You received 20,000 Uridium.
    You received 84000 honor points.
    You received 300 R-IC3 rockets.

8. arkadaşlar bu kapı yarına kalıyomu

9. ya hard modu gerçekten çok zormuş beyler sizler nasıl bitirdiniz o son bölüm öldürüo beni birtürlü geçemedim o bölümü birsürü ace çıkıyor bi taktiği felanmı var 8 lf4 aegisle geçemiyorum

10. Kral-87

Kral-87 User

full skolla oyna 2 tane ıce dalgası yolladıktan sonra kami ile patlat sürekli böle sıkılmadan devam güve varsa iyi olur direk HP odaklan skollun köşeye kaçanları da fazla biriktirme çünkü bi ara öle yaptım skollun canı az kaldı köşeye kaçtı ben bi giriyim dedim 304 küsür tek yedim :/ ve bida yaptım ama sonunda geçtim

11. aradan çok fazla zaman geçmeden hemen yine ace açıyor skoll çok zor üstelik bende vipde yok :/

12. webce

webce User

rastgele bir kaapı verıyor bana kolayda kappa zorda beta kapısı vermiş mesela

13. bana kronos parçası vermedi 2 kapıda sizde kaç parça vardı kapıları yapmadan önce

14. webce

webce User

vermıstır rastgele verıyor farketmemişsindir bana bırını kappa bırını beta verdi mesela

15. Merhaba ;

Konuya gerekli cevaplar yazıldığı üzere kilitlenmesi uygundur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.