Yılbaşı Kupon Kodu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Alfisti35 tarafından 1 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Alfisti35

Alfisti35 User

Merhaba ,

Yaklaşık 10 dakika önce Darkorbit Yeni Yıl Kutlama' maili aldım. Mail içinde ' DONEWYEAR ' kupon kodu bulunuyor fakat kupon kodu girildiğinde 'Kullanılmıyor veya Eski ' uyarısı geliyor.

*2 Ocağa kadar geçerli olduğu belirtilmiş.

2. Herkese verdi mi

3. eray

eray User

Bende de aynısı oldu kodu girdim kabul etmedi.Maillere geldi

4. Alfisti35

Alfisti35 User

Herkese verildiğini düşünüyorum. Oyun hesabının bağlı olduğu mail adresini kontrol edebilirsin

5. Teşekkürler bakıcam şimdi

6. Merhabalar

Maillere kod gönderildiği doğrudur ancak kodların hiçbir ülke sunucusunda çalışmadığı görülüyor. Kodlar yarında kullanılabileceği için bekleyebilirsiniz.

Alfisti35 bunu beğendi.
  7. Kebirifai

Kebirifai User

Arkadaşlar mail gelmiş ama kupon nerede gözükmüyor.DONEWYEAR* tıklayarak böyle bir şey var anlamadım.

8. Kupon hatali

9. yarın son gün ama uztcakmısnız sureyi

10. zaten varya bir haltıda düzgün sorunsuz yapsanız şaşarız nalet gelsin sizin yapacagınız oyunada hediyeyede tr2 15 gündür aynı sorun düzelmedi sıralama boşa oynuyoz ne rütbe atlıyor ne sıralama

11. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Yahu daha kod gibi basit bir işlemi bile düzgün yapamayan ekip sunucu birleştirmeyi nasıl sorunsuz yapacak merak ediyorum ?

ƓΛẔØẔ bunu beğendi.
  12. yapsınlar gör bak oyun ne hale gelicek yaptıktan sonra hiç oynanmaz donmadan kasmadan her gün bir sıkıntı çıkıcak

13. kodlar gercesiz ya dalga geciyorlar miletle bende olmadi sizde

Son düzenlenen: 1 Ocak 2018
  14. her halde herkese gelmemiş onuda tam yapamamışlar

15. oben

oben User

evet herkese gelmemiş ama kod müşterek herkes kullanabilir..

16. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Arkadaşlar gereksiz klasörüne düşmüş olabilir, bende oraya düşmüş mail. Gereksiz klasörünü kontrol edin..

17. Kaç defa denedim olmadı

18. Kardeş süre yarın bitiyor kodun içeriği ne ? Ve 2 TANE daha kod olduğu söyleniyor onları girince 50 gg 10 k uri aldım :(

19. mfrkn01

mfrkn01 User

aldiğin kodlari bizede soyle bizde yazalım

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.