Yılbaşı x6 gelirse 10.000.000 Uridium sizce ne yapmalı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ahmettyran tarafından 30 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ahmettyran

ahmettyran Guest

Yışbaşında x6 geleceğine dair haberler duyuyorum eğer gelirse 10.000.000 yani 5 kere 330binlik uridium çekeceğim bayağı pahalı olacak :D Eğer x6 gelirse alacağım uri ile 31 argeyimi fulleyeyim yoksa zetayamı basayım full ?

Gemimin malzemeleri full 3 hangar ancak 1 LF4 var. Ayrıca 2 herculus var.

2. Merhaba ,

Henüz bize böyle bir bilgi gelmedi size duyumlar nerden geliyor onu anlayamadım. :) Fakat tahminen çıkabilir diye konuşuyor olabilirler.

Kısacası bunu bilemeyiz çıkabilir de çıkmayabilir de yani sistem çıkartıyor.

İyi forumlar.

3. x6 mı oha :D çıkacağını sanman en fazla x5

4. fbrecep123

fbrecep123 User

bak benım yaptıgım gıbı yap ındırım paketı+vip al argenı 1mılyon gibi bir uriyle bıtırırsın 2-3mılyon urı zetaya bas gerisine 2000-2500 anahtar al ve lf4 gunlerınde yada zeus gunlerınde ac anahtarları o kadar anahtara en az 15 lf4 bulursun actıgın zetalarlada hem tp hem korsan anahtarı hemde dosya bulursun 4-5 havoc cıkarırsan o kadar urıye ıyıdır senın için ama ben olsam tüm parayı anahtar ve gelıstırmelere yatırırdım ha bu arada şimdiden söyleyim ben x6 cıkmaz en fazla x4 hadi bi şans daha x5 olur ama x6 ümit etmeyin.

5. llTheKara

llTheKara User

x6 çıkma ihtimali 1 korsan kutusundan 2 lf4 çıkma ihtimaline eşit :) en fazla x5 çıkar benim önerim 2 mil uriye zeta aç buda düz hesap 20 zeta yaparki yüksek ihtimalle havoclarını tamamlarsın kalanının hepsine kutu al tabi argen yoksa argede yap kalanına kutu al zeus gününde aç.

6. ahmettyran

ahmettyran Guest

6 saat kaldı şurada bakalım çıkacak mı :D

7. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

x3 ve x2 cikabilir ayni anda buda x5 kat eder 1 cektigin x4 ama x6 hic duymadim.sanirim bircok sey yapilabilir ama maaliyetide yuksek olur.1000 tl ye yakin bir para yatircaniz..bol sans:)

8. Merhaba ,

Tam olarak ne oldu bilmiyorum fakat artık geçmiştir. :)

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

nevzat1sermet bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.