Yılbaşında Cerrah gelecek mi ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hakim.yılmaz tarafından 24 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yıl başına özel cerrah gelçekmi ?

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Bununla ilgili bilgimiz yoktur. Oyunu takip edip beraber göreceğiz.

İyi Forumlar.

3. Nası yok bilginiz ya hep palavra adminler biliyodur gelip sölesinler

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yalanmı söyleyeceğim bilmiyorum :) Hadi diyelim ki biliyoruz bunu adminlerin bile söylemeye yetkisi olamaz. :)

İyi Forumlar.

5. Merhaba ,

İlk olarak forumda tamamen büyük harf kullanarak konu başlığı ya da mesaj yazmamaya dikkat ediniz.

Sorunuza gelirsek eğer bilgisi gelirse öğrenebiliyoruz bilgisi gelmezse Cerrah gelir ya da gelmez diyemeyiz.

İyi forumlar.

6. Enesqwqwl

Enesqwqwl User

Öncelikle Merhaba ;
    1.Cerrah Tasarımının Nezaman Geleceği Forum Adminlerine Direk Olarak Söylenmiyor.(Zaten Söyleseydi Duyurusu Hemen Gelirdi)
    2. Olarak Bunu Oyun Yöneticileri (Bigpoint Şirketi) İsteğine Göre Satışa Sunup Sunmuyor (Bu Hakka Tabiykide Sahipler) Yani ''He'' Diyince ''Cerrah'' Gelmiyor
    Umarım Sorunu Cevaplamışımdır.
    İYİ OYUNLAR...

7. 1.Forum adminleri bilgisi gelen her şeyi forumda paylaşmıyo.
    2.He demiyoruz bi yalvarmadıgımız kaldı cerrah için.Yani cerrahın satışa çıkması için yapabileceğimiz herşeyi yaptık.
    Şahsi fikrim bildiğiniz yönünde(hepiniz deil bazı adminler)Ne derseniz diyin aksine inanmam.

8. Enesqwqwl

Enesqwqwl User

Sen Herhalde 2. Bölümü Anlamadın Dostum :) Bu Cerrah Tasarımını Çıkarmak Bigpoint'in Elinde Sizler Yalvarsanızda Onlar İstedikleri Zaman Çıkarır :)

9. Anladım kardeşim sen benim dediğimi anlayamamışsın işte he den fazlasını yaptık ama doğru söylüyosun demek istedim :)

10. Enesqwqwl

Enesqwqwl User

Ozaman Ben Özür Diliyorum :)

11. Merhaba ,

Eğer duyurulması gerekiyorsa ilgili kişilere bilgisi verilir ve gereken konu açılır.

İyi forumlar.

12. Açılın ben Cerrahım hemşire neşter lütfen terimide siliniz Ameliyat başlasın .Narkoz steteskop imam Hasta ex oldu:))Ne cerrahmış kardeşim

ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
  13. madem o kadar değerli deil koysunlar dükkana

14. Tamamen pskolojik biz değer veriyoruz o yüzden değerli diğer tasarmlar ilede gayet güzel savaşılabiliniyor. Tamam +ları var ama abartmamak lazım kovalanan herşey kaçar pskolojisi kimse bu kadar önemsemezse 2 günde Dükkana gelir ..Diğer bütün tasarımlarda değerliydi şu an dükkanda ve herkes alabiliyor.

15. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Genel olarak bir özet geçeyim. Oyun ile ilgili mevcut olan çalışmalar , Güvenlik ve oyun konusunda ki geliştirilmelerin bilgisi bize verilir. Ama bunları paylaşmamız istenmez.

Çünkü bunlar geliştirilme aşamasında olduğundan bize sadece bilgilendirilmesi yapılır.

Geliştirme tamamlandığında , Oyuna ekleneceği kesinleştiğinde bize duyuru konusu gelir , Bizde bu duyuruyu paylaşırız.

Cerrah Gelecek mi kısmına gelirsek ;

Cerrah Tasarımına isteyenler çoktu , bu nedenle bunu defalarca raporla gönderdik.

En sonunda da geçtiğimiz ay Prometheus Günü etkinliği kapsamında , 330.000 Uridium alan oyunculara verilecek şekilde satışa sundular.

Peki bunları biz önceden biliyormuyuz ?

Biz daha hangi gün , Ne çıkacağını bile bilmiyoruz. Bu yüzdendir ki bunları kaydediyoruz.

Bkz. Apis - Zeus - LF4 Geliştirme ve Diğer Şans Günleri

Biz şirketin Muhasebe görevlileri değiliz. Şirketin Mali politikalarını izlemiyor yada gözetlemiyoruz. Biz Forumdan sorumluyuz ve Forum ile ilgileniyoruz.

Oyun ile ilgili alakamız , Üyelerin istek , öneri , şikayetlerini almak , Oyundaki yaşanan mevcut sorunları raporlamaktır.

Bunun dışında oyun ile bir ilgimiz yoktur. Biz forumdan sorumluyuz.

Yok siz illa , Hayır arkadaşım Adminler biliyor ! diyorsanız

Buyurun gelin takıma , bakın bakalım işler nasıl , işliyor , Günah keçisi bulmak kolaydır

Gerekli cevapların verildiğine inanarak , Kilitliyorum

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.