Yıldız Sistemi Şeması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lllecelll tarafından 20 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. lllecelll

lllecelll User

şimdi ben 4/5' atlamak istiyorum resimde görüldüğü gibi 2/5 haritasındayım sol üst port 4/5 diyo fakat ben atlayınca 2/6'ya atıyor.ve sağ alt porttan 4/5' atlanıyor bu şemada mı bir sorun var yoksa teknik bi mantığı mı var?

Son düzenlenen: 20 Ocak 2020
  2. ateistkeci

ateistkeci User

Orada haritaların bağlanma şekillerini gösteriyor, 2-5 haritasının üzerine geldiğin zaman ise portalların hangi haritaya atladığını gösterecektir sana;

Minerva ve -_-OĞUZKHAN-_- bunu beğendi.
  3. joetly

joetly User

harita üzerinde bulunduğun haritanın üzerine mouse getirdiğin zaman o bölümün mini haritası çıkacak ataistkeçi'nin resiminde görüldüğü üzere. o mini haritada portların hangi haritalara ışınladığı yazıyor.

ilk resimde o haritalardan hangi haritalara geçiş olduğunu anlamak için yapılmış gibi anlayabilirsin.

lllecelll bunu beğendi.
  4. lllecelll

lllecelll User

senin forum moderatörü olman lazım :D teşekkürler.

teşekkür ederim.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Ocak 2020
  5. Valla dostum her yerdesin helal olsun tam moderatörlük yapacak adamsın :)

6. ateistkeci

ateistkeci User

Teşekkür ederim :) sadece forumu amacında kullanıp herkese yardım etmeye çalışıyorum :p

Minerva ve lllecelll bunu beğendi.
  7. legendw.

legendw. User

Ben de demin bu küçük haritaların işlevsizliğinden yakınıyordum kendi kendime. Hiç kullanışlı değil bu şekilde. Okların kapıları göstermesi gerekir.

lllecelll bunu beğendi.
  8. Ne güzel :))
    Sende benim gibi nazlı aşığısın heralde :))))

9. ateistkeci

ateistkeci User

Aşıktan çok hayranım bir insan bu kadar güzel olmamalı ya :D

10. Merhaba,

Desteğiniz için teşekür ederim. :) Arkadaşların dediklerini haklı buluyorum başvurmanızda fayda var :)

İyi Forumlar.

11. ateistkeci

ateistkeci User

17 yaşında olmasam denemek isterdim açıkçası şansımı :D 1 sene sonra belki bir umut :p

12. kesinlikle :p

13. Merhaba,

Konu ile ilgili gerekli cevap verilmiştir. Teşekkür ediyorum.

Konu kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.