Yıldız yol bulucu paketi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AΨČĮ_M€λλAŦ! tarafından 24 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yeni hesap açıp bu paketten yararlansam sıkıntı olur mu?

Yani 2 hesabım olacak bu sayede.

Süre sınırlı yazıyor ama cevap alabileceğim kimse yok forumda :D

Duy bizi @Artemis. adminim foruma 10-15 kişi FM alın ;)

Son düzenlenen: 24 Temmuz 2019
  2. Hayır hiç bir şekilde sıkıntı olmaz istediğiniz kadar oyunda hesap acıp oynayabillirsiniz tabiki de oyun kurallarına uyarak :)

AΨČĮ_M€λλAŦ! bunu beğendi.
  3. İlk başta dediğim gibi yapacaktım sonra iris geliştirmesi kalkan geliştirmesi vs vs :)

Uğraşılmaz gibi ama bakalım belki kararım değişebilir.

4. benzales

benzales User

Sadece sayborg ilgimi çekti onun dışında diğer içeriklerin hepsi var. Yalnızca Sayborg hammer vemimesis satışı yapılsa ve fiyatıda makul miktarda olsa kesinlikle alırdım.

Karantina yapan kimse yok. Şu 35 oil veren yaratığada denk gelemedim. Özel ödüllü kapılarda da sadece 1 defa oil verdiği günü görebildim. 8 ay oldu hala ayborg alamadım :(

AΨČĮ_M€λλAŦ! bunu beğendi.
  5. Dediğin gibi benimde hammerclaw eksik dikkatimi çekti ama tek onun içinde 100 küsür verilmez :D

Hangi serverde oynuyorsun bilmiyorum ama TR1-TR5 serveri aktif geçen görev vardı yazdım chatten grup yaptık ve yarım saat sonra kapıyı bitirdik.

6. ANCESTRAL

ANCESTRAL User

savaş bileti ney bilen varmı hermes droidi felan diyor.

7. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Oyun içerisinde pushing yasağını ihlal etmediğiniz sürece çoklu hesap sahibi olmanızın herhangi bir sakıncası bulunmamaktadır. Pushing ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Konu ile ilgili sormak istediğiniz başka bir şey yoksa kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

Merhaba,

Lütfen diğer kullanıcıların konuları altında konuyla alakası olmayan sorular sormayınız. Sorunuzun cevabı ilgili konularda takım arkadaşım .Paradoks. tarafından verilmiştir.

İyi forumlar.

AΨČĮ_M€λλAŦ! ve .Paradoks. bunu beğendi.
  8. Teşekkürler konu kilitlenebilir.

9. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.