Yıldız yol bulucu paketi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ıııııııı tarafından 10 Ekim 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bu paketlerde eski güncelleme notlarında uridiumlar belirtilmiş örneğin hammerclaw için 327 milyon tecrübe + 400.000 uridium yazmakta ama alım sırasında herşey yazıyor fakat 400.000 uridium yazmıyor güncel paketlerde bu uridium miktarı mevcut mu ? ayrıca diroitler mevcutsa yeni diroitlerin alınamayacağı yazıyor her hangi bir yer değiştirme söz konusu olur mu yeni alınan pet veya irislerde belirli bir hata gözlendi mi ? burada kast ettiğim durum şu yeni gelen pet veya irisler değişime sebep oluyor mu ?

2. DARK302

DARK302 User

uridium geliyor, droitlerin yer değiştirmesi gibi bir şey söz konusu olmayacaktır. Daha önce almıştım

ıııııııı bunu beğendi.
  3. Bende arada kaldım daha önce ki paketlerde uridium yazıyor ama bu paketlerin içeriğinde var mı onu merak ediyorum güncel paketlerden alan oldu mu acaba ?

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Yıldız Yol Bulucuları paketleri ve içerikleri Buradadır.
    İyi Forumlar.

DARK302 ve ıııııııı bunu beğendi.