Destek Yıldız yol paketi ile ilgili

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ERDALBAGGAL tarafından 5 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merak ettim, benim başka servde bir hesabim var irisli bo2li falan, şimdi ben bu hesabıma hammerclawn paketini alsam onun içinden gelen irisler gelmicek doğal olarak peki o irisler uri olarak mı aktarılacak hesabıma, bo2 ler falanda aynı şekilde

mesela pet de var, pet yerine 50 bin uri mi aktarılacak,

Umarım demek istediğimi aktarabilmişimdir iyi forumlar. :)

2. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Hesabınıza eklenemeyen diroitler veya zaten var olan P.E.T için hesabınıza uridium aktarılmıyor. B02 kalkan jeneratörleri ise bu işlemden etkilenmiyor, sonuçta çokça B02 kalkana sahip olabilirsiniz. :)

İyi forumlar dilerim.

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  3. Anladım hesaba eklenmeyen driotler ve pet için uridium ile aynı tutarda aktarılma yapılmıyor, doğru ise konuyu kitleyebilirsiniz teşekkür ederim :)

Luminous bunu beğendi.
  4. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Evet doğru, ayrıca şunu belirtmek isterim ki bazı üyelerimiz flax diroitlerine sahipken ilgili paketleri alıyor ve haliyle irisler eklenemiyor. Lütfen bu hususa da dikkat ediniz.

Konu talebiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar dilerim.

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.