Yıllar önce oynadığım oyuna tekrar başladım

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve DecesVoix tarafından 13 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DecesVoix

DecesVoix User

Başlıkta belirttiğim gibi seneler önce başladığım oyuna tekrardan başladım 10 gün önce
    Ama gemilerin neredeyse hepsinin darbe puanları felan artmış yani herkes birbirine tek atacak seviyeye gelmiş ki buna ihtiyaç görmüşler diye düşündüm
    Benim oynadığım zamanlarda Vega'nın felan bi ismi vardı ve ben de vega oynardım ama şuanki oyun şartlarında pek vega oynamak mümkün görünmüyor darbe puanlarını felan artırmışlar bi nebze dayanıklı bi gemi olmuş fakat 10 lazer slotuyla adam kesebilmek şuan için pek te akıl karı bi hareket degil gibi duruyor.Ben vega oyuncusuydum ve goliye ne yaparsam yapayım bi türlü ısınamıyorum bana verebileceginiz bi tavsiye var mı şöyle yaparsan oyundan zevk alırsın dediğiniz?

2. M-A-Y

M-A-Y User

pusat alabilirsin ama biraz sıkıntı kaça kaça oynarsın

3. pusat ile oyna, yükseltme modüllerini taktın mı şahane

4. Sana verebileceğim tavsiye oyuna hiç başlama.Çünkü şu anki darkorbit senin vegayla gezdiğin günlerden çok ama çok uzakta ve geride gelmeyecek.Sana burda oyunun geldiği noktayı kalem kalem yazardım ama uzun gider.
    Vegaance'ye değil.Şu anda solaceden başkasına binemessin ve sıfırdan gemi açtıysan kendi emeğinle fullenemessin diyeceğim ama fullenme diye bir şeyde bırakmadılar. Son olarak sıralamadakiler dahil bot kullanmayan kimse kalmadı.Artık gerisini sen hesap eyle.

5. SELOCAN

SELOCAN User

arkadaşın dediği gibi bot lardan yana bir şey diyemem ama onun dışında günlük ödül ve görevlerle varsa takım arkadaşlarınla kısa süre de idarelik gemi yaparsın hele şu 8 lvl ödül güçlendirici ve sağlam 2 3 kişi ile pro görevini yaparsan kısa sürede 20 pro bile olursun sonra gerisi gelir ama şu botlar çok fena merkez hala tarama yapıyor önümüzde ki yıllarda belki banlama gelirse rahatlarız:)

6. Zibilyon tane gemi var artık goliden başka. Seç, beğen, al. :D

7. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Öncelikle dediğiniz gibi son zamanlarda yapılan bir güncelleme ile tüm gemilerin darbe puanlarında artışa gidildi, ilgili güncelleme notuna buradan ulaşabilirsiniz. Vega gemisinin gerçekten kullanılmasını ben de isterim ancak oyunda etkin bir şekilde kullanmak pek de mümkün olmuyor zira güncelleme gelse bile darbe puanı görece hala az :( @**HaCıNuRi** üyemizin dediği gibi pusat gemisini elde ederek bir goliath gemisinden daha fazla vurabilirsiniz hatta eğer yine özel etkinliklerde ya da galaksi kapılarında denk gelirse 15% dp ve 10% hasar modülü ile gerçekten sağlam bir vuruşa sahip oluyorsunuz, dpniz de destek- herculeslerle bayağı artıyor ama yine darbe puanı 1v1 de (eğer vur-kaç taktiğine pek aşina değilseniz) yetmiyor :D Çünkü atıyorum (bu arada oyunun şu anda en iyi gemisi solace çünkü Yeni Uzay Gemisi Yükseltme Modülleri S.S.S. konusunu incelediğiniz zaman göreceksiniz ki 15%dp, 5% hız, 5% hasar modülü var. Üstüne pve de kullanabileceğiniz yalnızca npclere verilen hasarı 15% arttıran modülü de var ki inanılmaz oynanılabilir bir gemi oluyor :D

Bir oyuncu olarak sizlere tavsiyem goliatha alışmaya çalışın :) çünkü, goliath gemilerine gelen belki de yüzlerce farklı tasarımlar ile oynamak hem gözünüze hoş gelecek, hem de gerekli modülleri edinerek yenilmez bir pvp oyuncusu ya da günde binlerce uridium kasabilecek bir pve oyuncusu olmaya adaysınız. Oyun oynama stratejiniz ışığında yeni yollar deneyerek oyunun tadını çıkartmaya çalışın. Zira dediğiniz gibi uzun bir süredir oynamıyor iseniz, son güncellemeler/dengeleştirmeler ile adeta yeni bir oyundaymış gibi hissedebilirsiniz çünkü çok şey değişti/ eklendi. Yeni gemiler geldi, hatta bir tanesi yolda :D, yeni haritalar geldi, yeni yaratıklar geldi, yeni modüller geldi.

Özetle;

Aynı oyunu oynayan bir arkadaşınız olarak şunu önermeliyim ki kendinizi yalnızca vega gemisiyle kısıtlamanız biraz yanlış gibi çünkü oyunda o kadar yenilikler var ki (oyunu bıraktığınız andaki) oyun stratejiniz tamamen değişebilir, bir sürü yeni ekipman ile yine bir sürü kombinasyonla gemi dizebilir, oyunun tadını çıkarabilirsiniz :)

Anlamadığınız, sormak istediğiniz başka bir şey varsa seve seve açıklayabilirim:) Bu arada, hoş geldiniz. ;)

İyi forumlar dilerim.

Minerva, Themis. ve ⚪ŞahinBey⚪ bunu beğendi.
  8. DecesVoix

DecesVoix User

her şey için teşekkürler kilitlenebilir

9. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Rica ederiz, konuyu talebiniz üzere kilitledim :)

İyi forumlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.