Yıllar önceki hesabı bulmak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Vopresote tarafından 5 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Vopresote

Vopresote User

Selamlar arkadaşlar
    Ben yaklasık 3 yıl önce oyunu bıraktım. Şifrem dün gibi aklımda serverım da TR3 dü.
    Fakat Kullanıcı adım ve mail adresimi bir türlü bulamıyorum aklıma gelmiyor.
    Çok emek verdiğim bir gemimdi.
    Bırakmak zorunda kalmıstım. Yeniden baslamak istedim.
    Bulmanın bir yolu yokmudur?
    İçindeki harfleri Tecrübe sıralamasından aratıp bulmak vb. şeyler mümkün değil midir ?
    Çok istiyorum belki bilmediğim bir yol vardır. Yardımcı olursanırız mutlu olurum :)

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

mail yada id no yoksa zor isiniz ,mail saglayicisindan unuttum yaparak belki bir sonuca ulasirsiniz,uzun sure girilmeyince silinmis olabilir serverda acemi uzay pilotlari icinde arayabilirsiniz,listenizde arkadasiniz yokmu ulasabiliceginiz.aklima baska fikir gelmiyor.:(

3. Vopresote

Vopresote User

Maalesef Darkorbitten tanıstıgım arkadaslarımda oyunu bırakmıs hepsi.
    Bizim zamanımızda msn den konusuyorduk onlarla :))
    Listede çok kalabalık tek tek arayacağım sanırım. Umarım silinmemiştir.
    Çünkü çok fazla emek verdiğimi hatırlıyorum gece gündüz :/
    LF3 lerin hepsini kendi başıma pazardan fullediğimi hatırlıyorum.
    Bakalım umarum bulabilirim tesekkür ederim :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Eğer 3 yıl hiç girmediysen açıkçası pek umitlenme derim. Çünkü zaman aşımından dolayı bir çok şey silinmiş hatta hesap sistemden düşmüş olabilir. Keşke bilgiler aklındayken bir yerlere yazmış olsaydın. :)

5. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

Uzun süre girmeyen hesaplar sistem tarafından bildiğim kadarıyla siliniyor.

Ayrıca TP, ŞP gibi sıralamalardan bulsanız dahi o hesabın size ait olduğunu iddia etmeniz pek bir şey ifade etmeyecektir. Eğer öyle olsa idi herkes birbirinin hesabını almaya çalışırdı :)

İyi forumlar

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

sifresini hatirliyormus modum, giris nikini bilmiyor ,mailinide ,niki bulursa sifre ile girerim diyor :)

7. SLASH

SLASH Guest

Merhaba,

Nickini hatırlamayıp nickini bulmaya çalışmak işte biraz sanki umutsuzluk durumu :)

Ancak herhangi bir fatura kesimli işlem yapılmışsa belki supporttan kanıtlayıp nick isteyebilir. Mailini değil ancak :)

İyi forumlar

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  8. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

3 yıl önce bırakmış yani büyük olasılıkla 3 yıl hiç girmemiş bu nedenle tahminen hesap sistemden düşmüştür. Fakat mail kontrolü yapabilir belki bir yerlerde kalmış bir şeyler vardır.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  9. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

onu vermezler sifreyi biliyorum deyip baska hicbir bilgi olmadan nasil bilicekler o kimdir,niki bulmasi ordan mail adresine bakmasi mail afresi geri almaya calismasi lazim.
    maili de yok onuda bilmiyor :D

10. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

O zaman hesap yalan olur. Gerçi 3 yıl sonra o hesap hala durmuyordur. :D

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  11. Mail adresini bulamazsan hiç bir şey yapaman. Eğer bulursan şöyle yap;

Darkorbitin giriş sayfasında "Şifremi unuttum"a tıkla çıkan yerde "Kullanıcı adımı bilmiyorum"u seç. E-posta gir 1-2 dk sonra mail olarak kullanıcı adın gelir.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  12. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Gerekli cevap verildiğinden dolayı kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.