yıllar sonra geri dönen oyuncu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÐƐらŤ尺ØϤƐ尺 tarafından 22 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle herkese iyi oyunlar başarılar.Benim derdim çok önce oynadığım sonradan bıraktığım tr3 serverında temiz bir golim var :)ama hakketten çok temiz sadece 2 lf3 üm var :) 6 normal droit 1 tanede irisim var ve gemi bildiğiniz facia para var denemez 20m civarı bişey var ihalelere bu parayla katılmak zor hal böyle oluncada insan gemiyi dolduramıyor.

Siz deneyimli oyunculardan para kasmak yada yaklaşan yararlı etkinlikler hakkında biraz bilgi alabilirsem oyuna tekrar başlayıp geliştirmek istiyorum kendimi.

Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
    ÐƐらŤ尺ØϤƐ尺

2. cubi grubuna gitmeyi dene bakarsın kesenler varsa sende sık arada credi ve uri kasarsın ordan

3. Merhaba ,

Alt haritalardaki görevleri yapabilir zorlanmadan imha edebileceğiniz npc'ler ile kasarak kredi v.b. şeyleri biriktirebilirsiniz. Ayrıca skylab'ınızı zamanla geliştirip daha sonra Promerium yollayıp satarak kredi elde edebilirsiniz.

Açık arttırmadan zamanla LF-3 , B0-2 , Hız ve İris gibi eksiklerinizi tamamlamaya çalışabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. Direk başka serverde oyuna başla :D

5. [​IMG]

Hırs yaptım bikere lf3 ler hariç 4 b3 kalkan 2 de 2bin urilik hız jenatörü aldım :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Ekim 2015
  6. DraydiBoy

DraydiBoy User

Kutu topla :) 2-3 günde sadece 2.5 saat arada 5 saate kadar çıksada :D nerden baksan 200.000 bin uri kastım :) pvp de tabi pette vardı

7. önce urilerle petmi alsam diyorum? daha kolay çekebilirim kalkanları lf3leri siz ne dersiniz?

8. eray

eray User

Keşke pet almayla bitse ... pet alacaksınız modülü var(en azından otomatik toplayıcı 3 alacaksınız),modül biter protokol başlar(ilk başlarda gerek yok ama zamanla gerekir).Tabi bunlardan önce peti 8 level yapmak var ki pet sizin aldığınız tecrübenin %5 ini alıyor.Yani yaklaşık 80m civarı tp lazım(ilerleyen seviyelerde iyi tp veren görevlerle yapılabilir).En azından full iris full lf3 full hız olmanızı tavsiye ederim.

9. DraydiBoy

DraydiBoy User

Teklif Var Israr yok :) 200.000 uri yerine 150.000 uri toplarsın

10. şuan benim bile 35m tp var iken o peti 80m kasmak benim gözümde çok fazla en iyisi dediğiniz gibi sanırım bide lf3 lerin jenaratörlerin yanı sıra ona protokol modül almak beni şuan çok zorlar. teşekkür ederim.
    200bin uri ile üstümü tamamlarım zaten ben :D 200ü ona kullanıp sonraki 50binede pet alıcaz artık teşekkür ederim deneyimleriniz yardımlarınız için.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.