yine aynı sorun hiç bir üyeliğime giremiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve karoszz tarafından 4 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. karoszz

karoszz User

hiç bir üyeliğime giremiyorum Dns önbelleğini temizledim çerezleri sildim dns otomatik kullan ayarladım flashplayer güncel zaten. 1-2 saat önce aynı sorun benzer bi sorun yaşamıştım yine başladı ek bilgi: yeni üyelik açınca oyuna girebiliyorum forumada bu yoldan girdim böylece diğer hesaplarımada erişe biliyorum ama kapatıp açınca sorun devam ediyor her seferinde yeni üyelik açamam :([​IMG]

2. denetım masasından AĞ VE İNTERNETİ açın ardıdından AĞ VE PAYLAŞIM MERKEZİNE TIKLAYIN sol üstte BAĞDAŞTIRICI AYARLARINI DEĞİŞTİRİN kısmına tıklayın eğer kablolu bağlanıyorsanız kabloluya wifi ise wifiye sağ tıklayın ve ÖZELLİKLER diyin orada İNTERNET PROTOKOLÜ SÜRÜM 4 olanı açın aşağıda DNS SUNUCU ADRESİNİ OTOMATİK OLARAK AL kutucugu işaretleyin ben öyle yapınca düzeldi

3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Mesajınızı görünce denedim ve şuan kendi hesaplarıma girebiliyorum bir sorun yaşamadım biraz bekleyerek ve arkadaşımızın önerdiği şekilde yaparak deneyiniz şuan genel bir sorun yok.

4. titans___

titans___ User

banada oluyor sayfa yen,ley,nce düzeliyor

5. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Oyundan kaynaklı bir sorun oluşmuş olabilir en kısa sürede çözülecektir

Îyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.