Yine ben arkadaslar :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve JiracleMihawk tarafından 10 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bugun x3 te 1 mil uri cekecegim arkadaslar. hesabim su sekilde
    24 arge 510k uri
    aegis 175k uri(hashirama 1. hokage arkadasimin dedigine geldim :) )
    pet 35k uri
    kami 1 5k uri
    2 sorum var; bu hesapta 300k ya yakin bi miktar artiyor aegise elmas mi alayim yoksa kalp duzeni mi kasmak icin eger bunlardan birini alicaksam kalani ne yapmaliyim.
    diger sorum ise kami 3 nasil yapacagim 1 i alicam sonra level alinca 3 mu olcak yoksa 1 i alicam 2 yi alicam 3 u mu alicam. tesekkurler.
    gemi ozellikleri 28 lf3 16 bo2 15 elit hiz 5 iris full ekstralar su an 6 argeyim.( agir konfide 200k civarlarinda kalkan ama 230 felan gorucek gibi su an)

2. Ancasin

Ancasin User

Kamikaze 1 ve 2 ye uridium verme pişman olursun. Hem verdiğin hasar daha az, hem soğuma süresi fazla. Peti 8. seviyeye kas, ondan sonra kamikaze 3 al dedim sana 3 kere :D

Uçuş düzeni kalbi tavsiye ederim. %20 dp vermesi küçümsenecek bir miktar değil. ;) Geri kalanını da argeye yatır, 6 arge çok az. İrisleri de krediyle tamamla bence.

3. **CoLa**

**CoLa** User

petinin seviyes;
    1-2-3 lvl ise Kamikaze 1 alabilirsin
    4-5-6-7 lvl ise Kamikaze 2 alabilirsin
    8lvl ve ustu ise Kamikaze 3 modulunu alabilirsin.

4. dostum sana dedigim yukarda kesin alacaklarimi yazdim zaten yani arge 24 oldugunda artan miktari sordum ucus duzeni alicam aegise elmas mi kalp mi daha rahatlatir cubi de felan. yani arge 24 olucak o ayri aegis alicam pet alicam kamiyi de simdi ogrendim pet 8 olunca alicam. tesekkur ederim

5. Ancasin

Ancasin User

Genelde elmas öneriliyor kalkanını saniyede %1 yenilediği için ama dp ni, yani canını %30 düşürecek, ben bunu sevmediğim için elmasa sıcak bakmıyorum. Kalp ise vuruşunu %5 düşürür ama dp ni %20 kalkanını %10 artırır. Argeyi tamamlayınca aegisde 325.000 dp olacak, kalp alırsan 390.000 beni bu aradaki 65.000 farkla çok düşmanın kesemediği olmuştur. ;)

6. tamam dostum senin gorusunu aldim ben genel ortalamaya gore alicam o yuzden bekliyorm. benimki sadece kasmaya yonelik olsun ama birisi soyle demisti aegiste kalkan yenilemeye ihtiyacin olmuyo dp kalkan artsin zaten yetenekleri var diye. buyuk ihtimalle kalp alicam :)

7. Ancasin

Ancasin User

Her ne kadar elmas kullanan çok fazla olsa da ben de böyle düşünüyorum ;)

uLTRa! bunu beğendi.
  8. tamamdir peki dostum bu aegisle low tamamlayabilir miyim sence

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.