Destek Yine ben ve yine 33/34 Alpha

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (¯`»ìиžìвλт•єяí«´¯) tarafından 11 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaş halamı bitmez ya ne yapmam gerekiyo illa urimi çektirteceksiniz adama.. :(

Klan savaşındayım elitim yok 2 kişiye karşı tek elitsiz ne yapmamı bekliyorlar.

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Size yardımcı olabilmemiz için sorununuzu daha detaylı yazarsanız iyi olur.

İyi Forumlar.

3. Her gün 200uri+1 GG basıyorum üstüne 1.000 pala topluyorum ama kapıyı hala açabilmiş değilim. 5 gündür açamadım son anahtar.

Ayrıca gelen urilerimide kapıya veriyorum dün klan savaşı açmışlar adamların birini patlatıyorum x1 le öbürü geldi kesti beni x4 olsa orda ikisinide alıcam ama yok! ben şimdi ne yapiyim klanmı kurmiyim :( Klandaki adamlara söyleyecek bişeyde yok. Savaştaki klan ile aramızdaki sıralama farkı 250

4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Bir süre savaşlardan uzak durun ve palladıum toplayınız,kapınızı açana kadar devam ediniz,kapıyı açtıktan sonra zaten sizinde elit cephaneniz olacağından savaşınıza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.Karamsarlığıa kapılmamanızı tavsiye ederim.Urı ile kapı açmak yerine arge basıp gemi savunma saldırı gücünü arttırabilirsiniz,diye düşünüyorum.
    Size iyi şanslar dilerim...

İyi Forumlar.

5. Son parça için sana tavsiyem 400e akın enerji biriktir ve tek tek bas x2 gelince 5li bas ben öyle yapıyorum toplu basınca benim pek şansım olmuyorda. :)

Klan savaşını siz açtıysanız katlanacaksınız ama karşı taraf açtıysa konuşup anlaşmanız gerek yoksa savaş bitimine kadar rahat yok. :D

6. çok kötü denk gelmiş o 1 parça hiç çıkmıyor gibi birşey neredeyse benden sana tavsiye 3-4 gün boyunca toplayabildiğin kadar pala topla klan savaşından uzak dur hem elit toplarsın hemde kapıyı açarsın 3-4 günde baya gg yapılır pet varsa daha iyi olur hatta dediğimi bi dene :)

7. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Hiç alpha mı çıkmıyor yoksa Alpha, Beta, Gamma 3 ' ününde parçası çıkmıyor mu?

Bu arada 33/34 bir alphanın son parçasının çıkma olasılığı %0.0802469135802469 dur :d.

8. 100lu olarak basiniz enerjilerinizi cikma sansi daha yuksek olur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.