yine hata yine hata bıktım şu oyunun hatalarından

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -emir_turker1201- tarafından 18 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bıktım arakdaşl şu oyunun hatalarından iyice sinirlenmeye başladım dünde açtım 2.hangara vega aldım 1.konfiye koyamıyordum extralara hiç bişey sonra onları karde içine aldım oldu şimdi 2.konfiye koyuyuroum ölede olmuyor ozaman paramı geri verin ben boşunamı verdim 2.hangara veya vega almaya allah allah

ben 1.hangardaki bütün konfileri sildim hiçbirşey yok konfi sil felan lütfen demeyiniz

2. Sakin ol ve önce ne demek istediğini anlatmaya çalış ne dediğini anladığım zaman yardımcı olucam.Anlaşılabilir bir ifadeyle...

3. kardeşim ben dün akşam 2.hangara vega aldım 1.hangarımdaki konfileri sildim hepsini sonra vegacıya extraraları takıcaktımki bu slota bu konulmaz diyor

4. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Net geçmişi çerezleri temizleyiniz modeme reset atınız tekrardan deneyınız genelde net geçmışınızın yoğunluğundan kaynaklanıyor

Keyifli forumlar

5. saolun modum deniycem

6. Anladığım kadarıyla sen bütün ekipmanlarını yeni aldığın vegaya geçirmek istiyorsun.O halde 1. Hangarın her 2 konfisini de boşalt.Üstte tekrardan HANGAR sekmesine tıkla ve veganın bulunduğu hangara gir.Burda dikkat etmen gereken şey lazerleri lazere,jeneratörleri jeneratöre,extraları da extralara aktarmandır.Ayrıca extralarda bir malzemeyi bir konfide 1 defa kullanabilirsin,hatayı ondan da veriyor olabilir.Ben açıkçası tamamen senin şahsi bir hatan olduğu kanısındayım ama sen hâla haklıyım diyorsan supporta yaz.

7. modum laesef yine olmadı

yok aynısını 1.hangarda denedim oluyor vegada olmuyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Temmuz 2014
  8. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

PC yı yenıden başlatın ve farklı tarayıcıdan gırmyı deneyınız

Keyıflı forumlar

9. bilgisayarı çok kapadım açtım ama başka tarayıcı deniyim bi sn

modum deli olcam yine olmadı bende hata olmadığna adım gibi eminim :(

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Temmuz 2014
  10. vega seçiliyken droitlerden 1 tanesine 1 tane ekstra koy ardından sök ve normal ekstra slotuna yerleştir

11. oh bee helal kardşeim eyw

12. bişey değil :)

13. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konuya cevap veren arkadaşlarımıza teşekkürler kilitlenmesi uygundur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.