Yine Kombo Koruma Modülü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ALUCARD-BeRsErK tarafından 23 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aşağıdaki konuda ;

https://board-tr.darkorbit.com//threads/kombo-koruma-modu.98327/

Kombo koruma modülü , level 3'ün, insta kalkan gibi 3 saniye koruma özelliğinin olduğu belirtilmiş. Ancak chatte bu modülün öyle bir fonksiyonunun olmadığı, hatta işe bile yaramadığı söyleniyor.
    Bakın ben modülü şu an indirimli olduğu için ve de sizin söylediğiniz bağlamda 3 sn. insta kalkan koruması verdiği için almayı planlıyorum. Ayrıca slot açmak gerekecek pet içerisinde. Nereden baksanız 70.000 uridiumluk harcama yapacağım ancak bunun da boş beleşe gitmesini istemiyorum. Lütfen bu konu ile ilgili NET bir bilgi verin.
    Sorumu yineliyorum:
    " Kombo Koruma Modülü (CGM-02) bizim gemimimizi, düşman ve NPC saldırılarına karşı, 3 saniye boyunca, insta kalkan gibi %100 olarak vuruştan koruyor mu?"
    Saygılarımla

2. Kombo Koruma Modülü gemiye değil P.E.T'ine etki eder , bazı P.E.T'lere sıktığında farketmiş olman lazım üstlerinde Insta kalkan gibi bir şey çıkıyor , bunun nedeni Kombo Koruma.

3. Bende o modülden dün aldım ama denemem lazım.

Dün oyun kastığı için deneyemedim.

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba ,

[​IMG][​IMG]

Kaçınma protokolü ile P.E.T.’in hareketleri daha zor bir şekilde tahmin edilir. Bu sayede düşmanların isabet almaları zorlaşır. Düşmanların isabet alma oranının düşmesi, protokolün seviyesine bağlıdır.

Mesala 3 seviye 12 tane Kaçınma protokolü petinizi % 36 korur.Kombo koruma modülü ise %85 oranında korur.Ayrıca kombo koruma modülünün kullanma maliyeti % 35 yakıt tüketimidir.

KOMBO KORUMA MODU MODÜLÜ
    Bilinen koruma modunu yeni İnsta kalkanıyla birleştirir. Etkinleştirildiğinde, % 35 daha fazla yakıt tüketir.
    P.E.T. için ekstra koruma kalkanıyla koruma modu.

NOT: bu modül kullanıldığında geminizi değil petinizi korumaktadır .
    DİKKAT !!! Yakıt Tüketimi tüm için kullanım %35'dir.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.