yine lag lug

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SsyounG21 tarafından 22 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SsyounG21

SsyounG21 User

yine lag lug yine hafta sonu cektiğimz hersey yine boşa gidecek tebriklerrr bunu siz bilerek yapyorsunz ben bunu anladım sırf oyunu bırakalım diye

neor bunu beğendi.
  2. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşım neden böyle düşünüyorsunuz. bizler sizi oyundan soğutmak oyunu bırakmanızı istemiyoruz. Sizlerin sorunu bizlerinde sorunu unutmayınki bizlerde bu oyunda oyuncuyuz. Hesablarımız var sizin karşılaştığınız sorunlarla bizlerde karşılaşıyoruz insan oturduğu dalı kesermi bunların düzelmesi için lütfen biraz sabırlı olun.

İyi forumlar.

3. SsyounG21

SsyounG21 User

azrail modum ya lutfen ya haftanın 5 gunu kasma yok donma yok nedense hafta sonu başlyor yıllardır oyle cok acayip deilmi

4. Bir an için düşünelim bunu :D

Forum görevlileri oyunu donduruyor sonrada forumda donmalardan şikayetçi olanlar ile uğraşıyor :D Sence mantıklı mı ?

Forumdaki stajyer mod dahil takım liderlerine kadar hiç birinin bir suçu, günahı yoktur. Suç işlemiyorlar ya da kusursuzlar demiyorum bunun için ihtimal bile yok... Yani suç işlemeleri için bir ihtimal yok ki :D Yaz güzel kardeşim destek birimine detaylıca bir destan :D

Olmadı Hamburg Almanya'ya git adresi veriyorum.

3 saat uçak yolculuğu sürüyor biletler 3,5 - 4 kağıt arasında :D

Bigpoint GmbH, Drehbahn 48, Hamburg, Germany BP nin içine gir danışman ya da güvenlik karşına çıkacaktır... Dekiii

Neden oyun donuyor.... Neden botçuları banlamıyor sunuz :D Bağırma döverler :D

Sonra bayıl filan orada.

Su filan verirler... Bir ihtimal türkçe bilen vardır belki sana durumu anlatır... :D

Şuan bu oynadığın oyunun sahibi olan firma.

Aynı zamanda bu firma Malala Fonuna 300 bin euro bağışlamıştır.

Belki sana donmalar karşılığında bir şeyler verirler :D

.Paradoks. bunu beğendi.
  5. SsyounG21

SsyounG21 User

BAKSANA MODLAR CEVAP BİLE VERMYOR :d

6. LARK1988

LARK1988 User

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bizlerde siizn gibi bir oyuncuyuz ve donamalr bizleride etkiliyor. Sizin karşılaştığınızı durumların aynısı ile bizde karşılayoruz. Bu sorunları rapor ediyoruz gerekli yerlere ve çözülmesini bekliyoruz. Bunun dışında yapabileceğimiz bir şey yok.

Forumda tamamı büyük harfle oluşan mesaj yazmak forum kurallarınca yasaktır. Lütfen unutmayalım, tekrari halinde ceza uygulanabilir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.