yine PET, yine PET, yine PET

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ALUCARD-BeRsErK tarafından 9 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ya şu pete bir el atın lütfen ya.:mad:
    Dangoz dangoz :p yaptığı hareketlerini artık kanıksadık ama bazen suyunu çıkarıyor.
    PET kami atıldığında yaratıklar bazen ödül vermiyor. buna hala bir çözüm bulamadı koca Bigpoint. hadi ondan da vazgeçtim, son zamanlarda başıma gelen bir olayı anlatayım.
    Peti kami olarak atıyorum, patlıyor, tamir ediyorum, bir bakıyorum ki pet bir daha kami atamıyor süresi geçmesine rağmen. Sebep mi? çok gülünç :) benim petim tamir olmuş :confused: ve DPsi 12.500 olmuş. Ben peti tamir etmiyorum, zaten tamir modülü de takılı değil. yani "tamir etmişsinizdir farkında olmadan" cevabını kabul etmiyorum ki üyelik tarihime bakarsanız neden bu yanıtı kabul etmediğimi anlarsınız.
    Çok büyük sorun mu bu?
    EVET!!! :mad:
    Cubiye dalıyorum pete güvenip, gel gör ki bizim paşa bizi yarı yolda bırakıyor.:mad:
    Lütfen bu teknik aksaklığı en kısa zamanda düzeltiniz.
    Saygılarımla.

MİDEM_AĞRIYOR bunu beğendi.
  2. Merhaba ,

Bazı şeyler Flash Player kaynaklı olabiliyor herşey oyunla ilgili olmayabilmektedir. Sizlerden gelen bildirimleri kontrol edip iletilmesi gerekiyorsa iletiyoruz emin olabilirsiniz. Şu anda yazdıklarınızı rapor olarak ilettik fakat sonrası hakkında bilgimiz yok maalesef.

İyi forumlar.

3. Drowhake

Drowhake User

Evet halen internet üzerinden oynanan bir oyun olduğu için sorunlar var mesela , portaldan atlayınca diğer portlın oralarda doğmam gibi.

4. Kıyamet modum, iletiminiz ve alakanız için teşekkür ederim ancak, bana göre Flash temelli bir sorunsa, 2500'ü 12500 şeklinde gösterse bile, olayın aslında 2500 olduğu için gene de kamikazeyi atmaz mı?
    Neyse, size kolay gele.

5. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu ile ilgili bilgi verilmiş kilitlenmesi uygundur

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.