Yine ve yine ve yine yine yine yeter..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TinyKnight tarafından 24 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TinyKnight

TinyKnight User

27 Saniye önce bastım ve yine benim suçum ZyXEL modem kullanıyorum internet hızım 1460-1670 kbps arası pc 4 gb ram w7 64 bit 1 gbde ekran kartım var ve yine ilgisiz modların tabiriyle "Benim internetimin ve bilgisayarımın yavaşlığının suçu" Sağolsunlar bunların dandik ihale sistemi sayesinde svde 6m olan iris ve lf3de dün 18m bastım ve üstüne basan olmadığı içinde geldi ve bu ******** sistem yüzünden 3 iris/lf3 lük param gitti bari cpu basıp satıp kar yapayım dedim yine aynı olay ne diyimki size hala suçlu biziz dimi sizin dandik dunduk açığına hatasına bakmadığınız oyunda mağdur olanda biziz suçlu da biziz demi?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Ocak 2016
  2. TinyKnight

TinyKnight User

Ve yine fmnin teki gelip bu böyle şu böyle diye zırvalayıp konuyu kilitleyecek biz şu oyunda oynayıp 2 saat eğlenecekken o 2 saatide fitil fitil burnumuzdan alan ilgisiz heriflere hakkım haramdır çektiğim uri haramdır.

3. Arkadaşım sistemde sıkıntı yok. Az yazılım bilgin olsa olayı zaten kavrarsın
    Senin bilgisayarındaki istek tarayıcıda işlenir ordan modeme oradan internet sunucusuna ordan da bigpointin sunucusuna gider bu işlemler en hızlı internette bile 5 saniyeyi bulabiliyor kimse sana son 5 saniye kala bas demiyor. son 20 saniye kala bastığında zaten senden alınma ihtimali minimum kendin burda son saniyeleri bekleyip Görevini yapan eski görev arkadaşlarım yada yeni görevli olan FM lere bağırma çağırma hakkını vermiyor. Ayrıca teklifin geçilirse credin hesabına geri gönderilir sende tekrar basarsın bence az saniyeler kala basmayı değilde bitmesine bi 30 yada 20 saniye kala basmayı dene

Ayrıca bilgin olsun diye söylüyorum 1460 kbps internet hızı 1.4 mbps ye eşit maksimum 1.7 mbps görmüşsün gelip burada internetim hızlı deme bu hız ile internete girdiğine şükretmelisin bence ;)

**EIC-CIE** bunu beğendi.
  4. TinyKnight

TinyKnight User

kardeş kör müsün yoksa okuman mı yok zaten 27 saniye kala basmama rağmen teklif gelmedi saati takip et ordaki rakama uyma dediler ettik yine olmadı paran geri gelir demişsin daha yazımı okumadan cevap yazmışsın svde iris 6m gittim bu safların sistemi yüzünden 18m bastım 3 irislik param gitti fiyatı 750k olan şeye 1m bastım ondan yapacağım kar ıda yok ettim resmen ben her saat başı bunu çekmek zorunda değilim ya adam gibi yapsınlar ya da kapatsınlar ihale sistemini

5. bir çöp iteme 10000 credi bas kronometre tutabiliyorsan tut baklım sayfa kaç sanıyede yenilencek birde son dakika aynı 10000 credi bas dene çıkan sürelere göre bundan sonra teklifini sunarsın. birde 1.4mbps internetın varsa hem oyun açık hemde ana sayfada işlem yapmak istiyorsan ana sayfanın geç yüklenmesi doğaldır.(sorun sende)

-Andromeda- bunu beğendi.
  6. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Öncelikle bu sıkıntı tamamen sizden kaynaklıdır. Genel bir sorun olsa forumda sizin gibi çok kişi bundan şikayet ederdi. Ayrıca bu durumu argoca kelimeler ile ifade etmeniz sizi haklı duruma da düşürmez.

Sizi belli bir süre yasaklıyorum bundan sonra kullandığınız kelimelere dikkat ediniz.

İyi Forumlar.

-Andromeda- bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.