yönetim uyuma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve memocan tarafından 6 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. memocan

memocan User

selam ben oyundan zevk almiyorum oyunu birakdim geri geldim para harciyoruz ama oyunda hileler hala devam ediyor turkiye sorumlusu yada merkez birsey yapmiyor isine gelmiyor bannlama olayi kalkmis galiba oyundan o kesin beli oldu adamlar haritalarda kutu topluyor maus porgamiyla yada kayit porgamiyla yonetim uyuyor
    harita atliyoruz adam saniyede yakaliyor ema kamu fayda etmiyor

galiba uri alimi dusecek diye oyuncu bannlamaya korkuyorlar durum onu gosterio
    oyunda aciklar kulanmak normal bann sebebi diyorlar bannlama yapmiyorlar
    ben omrum hayatimda boyle oyun gormedim isallah birakiyorum sizde birakin cunku burda tek kesin olay ve garanti kalan sey hile kulanlar kisiler bann almayacagidir siralamada olan kisiler uri aliyor diye ses cikarilmiyor uyanin artik
    merkez yada darkobrit takmi birsey yapmayacak bu kesin
    -PARS- yada artemis ssizi goreve davet ediyoruz
    burda miletin sabir tasini zorlamayin bence
    tr1 serverinde yakalama porgami kutu porgami derken bannlama bakiyoruz genel 82 kisi bann aliyor sacmalik degilmi

gizli harita acigini kulanarak adamlar ilk 20 girdi adamlar hala siralamada
    low acigi suan akitif ama yine birsey yok

daha cok musteri kayip edersiniz bu gidisle

2. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Tüm şikayetlerinizden haberimiz var ,anlık olarakta yetkililerimize iletiyoruz.

Konunuzu da ilettik.Banlamalar yapılıyor ve takip ediliyor.

Dilerseniz bu yazdıklarınızı supporta da şikayette bulunabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.