yok böyle birşey

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by **_GüNeY_KoReLi_**, Jul 29, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. arkadaş saatlerdir göçebe adminin vereceği kodları bekliyorum saatini dakikasını bile çözdüm adam kodu paylaşıyor üstünden 5 saniye geçmeden kodu yazıyorum ama ne hikmetse HATA veriyor bana kimse zaman konusunda senden hızlı davranan oldu demesin. (sayfayı yenilemekten gına geldi) tekrar söylüyorum kodlar paylaştıktan 5 saniye geçti sadece,artık aklıma olur olmaz şeyler geliyor....

2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhaba,

kodu alan arkdaşlarımız var buraya yazabilirler, aklınıza kötü birşey gelmesin bizler moderatör olduğumuz halde daha alamadık :D bana yürekten inanbilirsiniz. bende gördüğümde paylaşılalı 5dk olmuşdu saatleri gizli olduğundan dolayı Göçebe adminimiz hariç kimse bilmiyor biz dahi ..

İyi Forumlar.

Last edited by moderator: Jul 29, 2018
  3. peki modum hadi diyelim o 5 saniyeden benden hızlı davranan oldu ilk kod hata verir vermez diğerlerini denedim onlar nasıl olurda hata veriyor?

4. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhaba,

Kodları sadece sizler beklemıyorsunuzki belki çoğu kişi takip altındadır.

İyi Forumlar

5. kim bekliyor ozaman yüzlerce binler kişi var 5 kod sadece millete veriyorsnz nasıl bir şey yaptğınızı sanıyorsunz siz.saçma sapan ,leri bırakın adam akıllı birşeyler yapın y

ER0808 likes this.
  6. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Yanlış anladığınız konular var sanırım dünden beri toplam 30 kod paylaşıldı ve pazrtesiye kadar belli aralıklarla paylaşılmaya devam edecek.
    5'er 5'er paylaşıyorsunuz desek daha mantıklı olur öyle değilmi?

İyi Forumlar.

7. lllecelll

lllecelll User

peki modum diyelim ben o 5 taneden 1ni kullandım o 1ni kullandığımı için diğerleri geçersiz mi oluyor yani başkası kullanabilir mi o 4 nü? veya 4ünden birini?

8. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhaba,

Her kodun 1 kullanım hakkı var diyelim aaaaa kodunu siz girdiniz ve daha başkası kullanamaz , aşağıdada bbbbb kodu var bbbb kodunuda siz giremezsiniz çünkü 1kere kullandınız.

İyi Forumlar.

9. lllecelll

lllecelll User

ee peki madem öyle herkesin yararlanabileceği bi kod verseler ya neden milleti uğraştırıyorlar ki hem öyle daha adil olur.

10. katılıyorum ama adminlerin bizi dinliceğini sanmıyorum

lllecelll likes this.
  11. admin 5 kodu horoz dövüşü gibi atıyorsnz.adam akıllı sayısını fazla kullansa ölürmüsnz yani.okadar doğru birşey yapmıyorsnz bari bunu düzgün yapın bier zahmet

___________CAN and lllecelll like this.
  12. Kodların kullanılmamış olduğunu nereden bilebilir ki belki de yarısı zaten kullanılmış kodlardı. Deneyen insanlar böyle kandırılırsa kim bunu fark edebilir.

lllecelll likes this.
  13. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhaba ,

Kodları biz oluşturmuyoruz Göçebe adminimize okadar verilmiş oda bu şekilde değerlendiriyor kodlar sınırlı yani herkeze yetecek kadar olmayabilir şimdi hepsini tek seferde paylaşılsa biz kullanamadık haksızlık oldu diyebilir. Bu durumu ileteceğiz.

İyi Forumlar

14. lllecelll

lllecelll User

size bşy dediğim yok dikkat ettiyseniz çoğul kelimelerini kullandım. ;) tek kod tek ödül ve oda bir kez kullanılanılabilsin bunu iletirseniz sevinirim :rolleyes:

15. lllecelll

lllecelll User

Yani bencede +1

16. ben aldım kullandım kodlar çalışıyor

17. _Seyyah_

_Seyyah_ User

Aklına olur şeyler geliyor , olmaz değil !
    Aynen düşündüğün gibi..

18. lllecelll

lllecelll User

bigpoint bizim yöneticileri bile cimri yapmış :D

19. Dıj güjlerin işi.

Uridiumlaağ zam çekiyilağ.

20. Gmeeknggg

Gmeeknggg User

Tamam Good boy zaten sorunda bu :D herkesin şikayetlenmesi bu yüzden sizlerde çalışıp başkalarında çalışmaması :D

Yenimi farkettin :D ama hiç güleceğim yoktu ahahah :D ama bi çoğunu severim ama şu oyun hakkındaki haklı düşünceleri gerekli birimlere iletmeyenleri hariç :D

Bu mesaj sanadamı geldi ;)

Thread Status:
Not open for further replies.