Geri bildirim Yok böyle daha fazla gitmez

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve ProjectTR tarafından 29 May 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ProjectTR

ProjectTR User

Kararsız modüllerde iyi özellik ve oran bulmak, heleki ihtiyacın duyduğun kullandığın gemiye bulmak işkenceyken oyuna daha fazla gemi ekleyerek ne yapılmaya çalışılıyor?

Bir gemiye güzel modül çıkarmaya uğraşırken ve çıkarmışken oyuna yeni gemilerin dahil edilmesi herşeyi alt üst ediyor. Oyuna eklenen gemi bazı avantajları sebebiyle bir öncekinde iyi olduğundan bu sefer o kullanılmaya başlanıyor. Bu seferde ona modül çıkartmakla uğraşıyoruz.

Bu oyun yöneticileri anlamak istemiyor heralde. Kararsız modül adı üstünde kararsız olduğu için oranları, özellikleri ve gemileri bulmak çok zor buna yaa bir çözün bulsunlar yada bataklıkla çırpınmaya ve oyunu yok etmeye devam etsinler

2. Modül mü ? Gemi mi ? Onlar ne ki ? :D:D

Valla kardeşim kendinize zaman geçireceğiniz başka uğraşlar bulun, inanın oyundan soğuyorsunuz ve size çok iyi geliyor. Ben etkinliğin 3. gününden beri neredeyse oyuna girmiyorum desem yeridir. Sadece günlük giriş ödülü ve seprom sevkiyatı yapıyorum (400k seprom olmuş bile :D ) Sevkiyat yapmadığım günler bile oldu, 4k dia birikmiş yaklaşık zaten.

Millet 7/24 botla kasıp (buna ilk 10 daki gemilerde dahil, seyir defterinde kestiğimin kanıtları var) binlerce modül açarken ben onlarla aşık atamam, mümkün değil. Artık şu oyuna zaman ayırmaktansa, Cüneyt abinin yaysız ok atıp milleti öldürdüğü filmleri izlerim daha mantıklı :D

3. ℓαηeт

ℓαηeт User

bu oyunda hersey oto kulanan yada hile kulanan kisilere gidiyor :DD

yine bir etkinlik yine ayni seyler yaratik kesemiyor adamlar botcular yuzunden ama ne yapacaksin
    oyunun kalitesi felan kalmadi

4. oben

oben User

bence ne kopartırsak kardır yada nerede tırak orada bırak yada onda var bende neden olmasın dedirtip dükkana girip satın alıp aaaa yine çıkmadı hay ben böyle işin diyip tekrar satın alıp alıp aynı kısır döngü içerisinde boğulmak ve en sonunda hay ben sizin oyununuza ne diyim alın botlarınızla oynayın size mutluluklar dilerim dedirtmek.
    yani olabilir neden olmasın bence böyle.