Yok Yere Banlanan Hesaplar ?

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve agnostiklive tarafından 21 May 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
  1. Evet arkadaşlar konu başlığında da belirttiğim gibi yok yere banlanan bir çok hesap var, yaklaşık 2 hafta kadar önce supporta ticket attım ana merkeze incelenmesi için gönderileceği söylendi ama halen bir cevap yok. Neden banlandığım hakkında en ufak fikrim yok.

İlk ban dalgasında uyarılar yapıldı bende kullanan arkadaşları tutucu vs kullanmamaları konusunda uyardım ve buraya defalarca konu actım :)

Şimdi diyorlar o kadar konu actın söylendin senin de şeref puanların silinmiş açıklama yapamıyorum çünkü sizden açıklama yok.

Aylarca yıllarca girilmeyen gemiler bile nasibini almış bu durumdan ama gelin görün ki ban sonrası en yüksek rütbe olan orgeneral rütbesindeki herkes şansa bala banlanmamış halbuki dibine kadar bot kullanmış tutucu kullanmış kişiler :)

Adam bota atmış puşing yemiş 1 aylık gemisi albaydan acılınca kurmay albay oluyor ama o adam bottayken puşing yediği gözden kaçıyor :)

Ben ve benim gibi bir çok kişi bu banlamanın rastgele olduğunu düşünüyor ve güveni kalmadı oyuna.

Umarım bir açıklama gelir bu konu hakkında.

2. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

İlgili gemi hakkında id no iletiniz. Seyir defteriniz tamamıyla silinmiş olabildiğini düşünüyorum. Net bir şey demem pek olası değil ama panelde gördüğüm ne varsa şu an buraya dökebilirim. Cevabınızı bekliyorum.

ALUCARD-BeRsErK ve agnostiklive bunu beğendi.
  3. @kaptan34
    ID : 168401607
    buyurun bekliyorum merakla :)

Eğer yanlışlık olduğunun farkına varılırsa silinen Şp puanlarımın geri iade talebini daha hassas bir şekilde iletmenizi de rica ediyorum :) teşekkürler ilginiz için :)

4. Redd22

Redd22 User

aynı durumdan bende müzdaribim detaylı inceleme için talep açmıştım 2 hafta oldu herhangi bir güncelleme bilgilendirme başlık v.s açılmadı hala aynı şekilde günde 3 defa kontrol ediyorum ilk ban haklıydı ama sınırsız kapanması rastgele atıldı diye düşünüyorum kendimden eminim çünkü açık ve net olarak :) ıd no bende bırakayım bi bakarsanız sevinirim @kaptan34 teşekkürler ilgilinize ayrıyetten dostats sitesinden id sorguladıgımda güncel hali v.s de çıkmıyor id no 172580167

5. smoonrise

smoonrise User

Yazacaklarım sadece teori buna göre değerlendir ; sanırm bu 8li yapışıklar ile aynı grupta olanlar , onlar ile o illegal yazılıma dahil olmasalar bile aynı grup içerisinde savaşan - mind stroke kesenleride banladılar , bunlara ek forumdaki yetkililerin yorumdan yola çıkarak bazı hesap satın alan eski yeni kullanıcılarıda bu banlamaya yada varsa tarama sistemlerine dahil edip banladılar gibi geliyor bana ama dediğim gibi sadece bir teori bu kesinliği yok .

6. Redd22

Redd22 User

teori doğru olabilir mantıklıda ilk uyarı banında ban yedi hesabım doğru evet ama 2. ban dalgasında hesabım mind bölgesine bile girmedi gruba dahi katılmadı şeref sıfırlandığı için tek başına eternal abg v.s döndüm sadece

benim hesabım uçan kaçan bi hesapta değildi ben emeğimin karşılığı gitmesin istiyorum doğru düzgün modülü bile olmayan bi hesap ama emek var 4-5 saat uykuyla işe gittiğim oldu yok o kapı bitsin yok bu cpu yu kasmam lazım diye

7. smoonrise

smoonrise User

Bu yazdıklarınada şöyle bir teori uygulayabiliriz ; ilk ban illegali kullandığın ilk güne yada günlere yada haftaya ait sonraki işlem yada işlemler ceza uygulamaları yani takip eden günlerde illegal kullanımlarına ait yani ceza sonrası değil ilk ceza ait tespit eidlmiş illegal kullanımı sonrasına ait ceza , belki biraz karışlık oldu umarım temel olarak mantığını açıklamış olmuşumdur .

8. Redd22

Redd22 User

ilk kullanım için atılan ban uyarı olarak duyuruldu sizi uyarıyoruz şerefler sıfırlandı 3 gün kafanızı toplayın öyle oyuna gelin denildi tamam abi siz ciddisiniz gerekte yok burdaymışsınız deyip botu v.s cart curt kapatıp elle 6-7 saat kapıda döneriz deyip devam ettikten sonra 2. ban dalgası otomatik ilk banı yiyenlere geldi diye düşünüyorum benim tezim bu şekilde ilk bandan sonra illegal bi durum olmadan ban yedim çünkü bu o zaman kulllanmıştır şimdi yine kullanıyordur diye olabilir çünkü ilk ban dalgasında yiyipte 2. de yemeyen yok diye görünüyor

titans___ bunu beğendi.
  9. smoonrise

smoonrise User

Kullanıp ceza alanlara devam ediyordur diye varsayım üzerine ban atacaklarını sanmam belki haklı çıkarsın ilerde açıklama gelir onu bilemem ama benim düşüncem olabilirliği çok zayıf bir ihtimal , Bot - İşaretleme - Yapaışık gezme bunlardan karma kullanım olanlara ve kullanmasa bile onlar ile aynı grupta olanlara verilmiş cezalar gibi geliyor bana bunlar tabi içelerinde nede olsa cezası yok ban verilmiyor diye düşünen hesap satın alımı yapan kişilerde var .

Benim açımdan hala eski hatalarının üstüne yeni hatalar inşa ediyor oyun en eski cezası verilmemiş bug magma sonda hp lf4 bug ve sonrasında 2015 2016 mı neydi japon klima markası gibi adı olan botun sözde yanlış banladık diye geri açtıkları hesapların olduğu banlama sonrası bot kullananlardan bugüne tüm illegal işlemleri banlamaları gerekiyor , hatta tüm lede edilen kaynak arge lazer dosya envanter Şp Tp silinmesi lazım yoksa böyle dostlar alışverişte görsün şeklinde olmaz bu iş 7 yıldır banlama yapmayıp sırf banladık demek için ban atmak kendini kandırmaktan başka birşey değil , millet nasıl isyan etti 3 gün sonra sıralaması geri 300 500 sıra geri gidince Tp silmezsen bu olur malzeme kaynak envanter silmezsen bu olur defalarca cromuim açığı yapıldı bo3 ler dizildi bedevaya lazerler kalkanlar 20 lvl yapıldı nerede merkez yok !!!

Sözün özü banlarkende görmezden gelirkenden kendi oluşturduğu kuralları uygularken ve çğnerkende hep bildiğini okuyor illaki bir zaman sonra sözde açıklamasını yapar ama 5 yıl ama 10 sürer onu bilemeyiz ...

10. titans___

titans___ User

Acaba aşırı kazanç, hani oyunu sömüren botlar , burda bir göze çarpma mı oldu ? Hani İnsiyatif mi kullanıldı ?BAN veren yetkililer veya Iac ve benzeri bir bug mu kullandın ben bot kullanmadım hiç , neden zaten işden gelince ben açıyorum bilgisayarı , öyle aç bırak vesaire bilgisayar da yapılan şeylerden bilgim de yok.Habire chat de gizliden adam Iac vesaire birşeyler BUGU anlatanı REPORT ladım da hala devam ediyor, bu tür mesajlara , başkası da yazdı hatta , hile kullananlara çok uzun yıllar önce BAN VERİLDİ , peki ne oldu tadına vardılar bot kullanarak kasmaya da alıştılar , şu saatden sonra da ban verilmiş verilmemiş fark etti mi _ ??? Etkinlikde oynuyanlar görüyor , tutucu veya protezle oynuyanları ilkinde kesiyorum , hile hurda kullanmadan 2. cide olmuyor , nasıl kesiyorum bende çift destek kalkan ,dp , hasar güçlendiricisi Hydra 16 seviye bo3 ve hız modülleri ile biraz uğraştırıyor da bot kesmek daha zevkli , dp link, ema , insta , buz roketi hastalık atma ve cita plus özellikleri açtı mı kesiliyor ha bazısı modüllerin gücü adına ,yani güzel modüllerle ve yeni gelişenlere kıyak geçilse belki bot olayı kullanmaya gerek kalmıycak da , hani DO yönetimi satışa Kararsız LF4 koymuş ve baya para 200 küsür veren adam yeni açmış hesabı e ne deyim ben bu arkadaşa Promethus Lazer güçlü diyorum yok diyor o kadar para verdim diyor en güçlüsü bu diyor , e o kadar para verince öyle düşünmüş , amma yazdım da zaten aynı benzer şeyleri yazıyorum da , hani bataklığı kurutmak lazım , yani yasal olarak bu bot sitelerine dava açılması gerekmez mi dicem de DO bunu düşünmüştür heralde ve yeni başlıyanları sömürme veya satışa gelen şeyler de daha mantık çerçevesinde olmassa , adam satın aldığı şey değersiz olduğunu öğrenince enayi yerine konduğunu düşünür mü _?Müşteri memnuyeti veya benzeri bir anket , pazar araştırması da maliyetli şeyler de oyun bunu göz önünde tutmuyor bu çok açık malesef sömürülmek için görülmek de irite edici .Bunlar benim görüşlerim anlamayanlar üzmesinler kendilerini cidden valla da billa da üzmesinler niye üzüyorlar bence boşa üzmeye devam edicekler ....

11. Redd22

Redd22 User

iac bugu şeref bugu bot tutucu o bu şu yok işte problem de orda ben oyunda fazla aktiflik gösteriyorum diye mi yedim banı diye merak ediyorum kendim de başlık açtım 20 tane mail gönderdim ticket tan bir sürü yazı yazdım dediğim gibi hesabım uçan kaçan bi hesap değil milyarlarca şerefi yada üst düzey modülleri olanda bi hesap değil ama emeğimin karşılığı için yazıyorum haftalardır benim başlık altta kaldı unutuldu gitti her banla alakalı bi durumda yazmaya devam edicem detaylı inceleme yapılcak diye söylenmişti onu bekleyeceğim

agnostiklive bunu beğendi.
  12. bende bekliyorum bakalım ne diyecekler :)

13. Hesaplar merkez tarafından banlanıyor, biz müdahale edemiyoruz deniliyordu hani? O zaman benim de hesabım incelensin istiyorum. 15 senelik bir birikim, defalarca alınmış %50 ŞP ve TPler var ve bir çırpıda tüm ŞPlerim silindi.

ID: 22331542
    server: TR1-5 ( eski TR1 )

14. kardeşim oynadığın sunucunun aylık ve haftalık kazançlarına bak ayda 200 milyar TP 5 milyar şeref Puanı kasan hesaplar var onlar ban yemiyorlar TP kasanlar mind yapıyor bot ile şeref kasanlar stroke yapıyor bot ile ilk mesajında dediğin gibi şans mı denir başka bisey mi denir bilemem ama etkinlikte de gördük orgeneral hesaplardan tut tüm rutbeliler bota attı şimdi hiçbiri ceza almaz ise gerçek bir haksızlık olacak şeref Puanı silme cezası umurlarında değil adamların oyun yönetimi o kadar uyarı yaptı kimse bot kullanmasın sonu kötü olacak diye ama bu kişiler resmen buna siz karışamazsın gibi cevap vermiş oldu oyuncular 10 gündür isyanda bot kullanıyorlar etkinlikte diye bence artık banlama olmaz 3 part uyarı yapıldı ceza alan aldı almayan şanslı oldu diyecek bisey yok etkinlikte bot sayesinde yüzlerce modül elde ettiler oda üstüne kaymak oldu keyiflerine bakıyorlar boşuna yorma kardeşim kendini buralarda sorunun çözülmez

15. 8li grup içindekiler diyorsunda 8 gemihepsi bot olmayabilir trendekilerde bi tane uyanık var oda kime sıkıyorsa hepsi ona sıkıyor.yani bota gemisi kıymetli diye atmamışsada kıymetsiz gemilerini atmış ve başı çekmiştir demekki haklı ban

16. @kaptan34 mesajınızdan 8 dk sonra cevap verdim siz 2 gündür bir cevap veremediniz :(

17. Redd22

Redd22 User

gelir gelir bende bekliyorum gelcek inanıyorum :D

18. valla bir daha ban gelirse, oyunda kimse kalmaz gibi geliyor bence. Baksana etkinliğe, millet modül kasacam diye bota atmış.

19. ___EGE___

___EGE___ User

2008 de buyana oynuyorum şimdiye kadar hiç bir zaman program kullanmadım. kullanmam. ama nedeni ni bilmediğim ve suporta 4 kez mesaj attım bana neden şeref banı aldığım cevabı açıkça yazılmıyor. Dediğim gibi hiç bir program kullanmadım 1 milyar kusur şerefim silindi bunu yaparken de yüksel, paketleri çekip 4-5 de dlb kasıp en yüksek destekleri alıp görevleri tamamlayarak yaptım yani çok emek harcadım sizden ricam ayrıntılı bir şekilde incelerseniz sevinirim
    ID:24532606
    TR1-5 ESKİ TR 1

20. @kaptan34 sorumu geri çekiyorum yeter ki geri dön kaç gündür haber alamıyoruz iyisiniz inşallah :oops::rolleyes:

Sayfayı Paylaş