yol gösterin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Unspoken tarafından 4 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Unspoken

Unspoken User

En son darkorbit oynadığmda tasarmlar flan yoktu lf3 bo2 fullüyodn oyun bitiyodu zaten şimdi birsürü yenilik var ve kasılmak gayet zor.
    katlayıcı aldım ve vegayla kutuya çıktm şuanda 135 bin uri var günde 50-60 kasıyorum. Gemim 15lf3 53 5bo2 3iris.uuriyi biriktirip indirim+viip çekcem ben hedefimi 21arrgede kaln sıkmaya göre ayarladm.
    21arge(şşuanda bende5 var)
    4iris
    25lf3
    15bo2
    ve sentinel e göre ayarladım.
    bunları yaptktan sonra Kalkan sklığını da tamamlayacağım ve ilk başta bu hedefte yaklaşk 750-8750-800 bin uri gerekli.
    sizce bu hedeflemede önerebileceğiniz bişey varmı Yada farklı bi tavsiyeniz varmı.
    not: bunları yaparken zaten alpha beta gamma açılcak ve bunları bitireceğim şuanda yapamadığm görevleri vs.
    Şuanda 123mil tpvvar.
    Önerilerinizi bekliyorum

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Günlük topladığınız Urıdıum miktarı güzel.

Hedefleridiklerinize avantaj kutusu toplayarak yapacaksanız;

İlk başlarda Argelerinizi avantaj kutusu toplama yönünde değerlendirin.

BO2 Kalkanlarınızın sayısını arttırın.

Bu arada Skylab yardımı ile kredi kasabilirsiniz.

Lf3 lerinizi kredi ile tamamlamaya çalşın.

Keyifli Forumlar.

3. Unspoken

Unspoken User

Zaten katlayıcı aldm haftalık. Bir yada iki hafta daha alacağım. Bu süre içerisnde yaklaşk 800 bin uri daha toplarım en az. Gelen gg enerjileri içerisnde günlk dosyasıda çkıyor. Ucuz buldkça açık artrmadan günlk dosyası da alıyorum. Sabahları da 6.40 açık artrmasnda bo2 ucuza gidiyor.
    Bu uridyumu biriktirip vip+iindirim çekeceğim ve bu şeklde bişiler alacağm. Alpha iki parçam kaldı. O açılsn onuda yapsam 20bin gelir. Zetaya başlayacağm ondan sonra. Eğer derseniz bu alacaklarnla iyi kasılırsın bunları alacağım. bunlar dşında kasılabilmem için başka bi önerinizz varmıdır

4. Surekli tallon kes ve arkadaslarinla veya klaninla cubi yap derim ben. Bir cubiyi 4 kisi kesince herkese yaklasik 200 uridium ddusuyor. Zaten 50 cubi kesseniz sadece sana 15m credits ve 10k uri gelecek. Bir de guvendigin klandan credits iste direk al irisi. Urilerle de arge yaparsin. Kapiya gelince zaten alphadan bahsetmiyorum bile sadece biraz kalkan sayini yukselt. B02leri tamamla kisa zamanda. Eger cubi veya tallon yapamiyorum diyorsan baskinlar yuzunden vesaire, bir suru gorev al derim. Tum gorevleri bitir. Sanirim sen 123m tp 15 levele denk geliyor, 15 levelin tum uber gorevlerini yapmaya calis. Hem uberlerin verdigi destekler de cabasi. Ardindan 16 level olursun zaten 16 olunca korsan maceran baslayacak :)

5. Unspoken

Unspoken User

abi uber haritası fena kasıyo ya gemiyi ekranda daha göremeden patlamş oluyorum :D yapablceğim tüm npc görevleri vs. yaptm bkaç bos görevi kaldı. ama cubide günde 10k kasacağıma şuanda kutudayım saatte 6-7 k kasıyorum. ve svde yeniyim çok çevrem yok zaten :)

6. Sen saatte 6-7k kasabiliyorsan sorun yok yani :D Ama ben de bi zaman sonra sıkılırsın diye soyluyorum. Hani oldu da sikilirsan devam etmek istemezsen kalacak oyle. O zaman soyle yap katlayici al. Ve pet al. Kapi yap hemen seviye atlasin. 3 kapi yapsan direk 7 level oluyor. 6 tane 15 level gorevi ile birlikte de 8 level olacaktir. Biriken urilerle radar protokolu 3 ve kargo kutusu avantaj kutusu toplayici 3 al bence. Boyle zaten tamam direk harika hiz iyi kasarsin kutuda.

7. Unspoken

Unspoken User

Evet zaten hafiften sıkmaya başladı :D:D zaten bi kardeşim vaar o bana b***uk yapıyo ben sıkılınca o kutu topluyo :D:D ama peti de alacağm levl taktiğini öğrendiğm iyi oldu 6 görev hiç bişey deilmiş :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Şubat 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.