Yol Haritası Batleray NPC ve Lord Of War Sorunu İçin Görüşleriniz.

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve buzmavi tarafından 14 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bence low kapısından milyonlarca uridyum elde edenlerin tespit edilip önce cezalandırılması sonrada low kapısının tamamen kaldırılması gerekir. Adamlar albay-kurmay albay oldular bu low sayesinde tp leri ve şp leri %20 oranında indirlimleri. Oyunun kurallarındada yazmakta oyun açıgından (bug) yararlanmak yasaktır diye yasaksa ne duruyorsunuz cezalandırın artık şunları.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Tarama sistemimiz 7/24 çalışmaktadır. Bu tür illegal yollara başvuran kişiler gerekli cezayı uyarılmaksınız alırlar.

Keyifli Forumlar

3. papatya mod bunu yazarken herhalde bizi guldurmek istedin
    nedense Tarama sistemimiz 7/24 çalışmaktadır oto yazısı adminlerin hep dilinde ama 7/24 calısan tarama sisteminiz en az 4 aydır devam eden bu sömürüyü bir turlu tarayamadı ve bu somuruculer gunde 500ninden az uri somururlerse kendilerini hiçbişey yapmamıs kabul ediyolar
    4 aydır gunde en az 500bin urudium kasarak bugune kadar 10 milyonlarca urudiumu haksız kazanc olarak cebine atan bunlarla dukkanı somuren sayısız kapı acıp yapan butun maasımızı harcasakta yetisemeyecegimiz rutbe yapba bu sülükleri senin 7/24 calısan tarama sistemin hala seyrediyo buraya bunu yazarken bile ciddiyetinizi gosteriyorsunuz zaten papatya mod bu bi illegal program degil bu bir oyun acıgı ve seyretmekten oteye gidemediginiz bi oyun acıgı
    sonunda durust insanları enayi yerine koyanların tavrını onaylarcasına hiçbişey yapmaycagınız yaptıklarının yanına kar kalacagı bi oyun acıgı
    bi mod oyun acıgı ile iilegal program farkını biliyordur mutlaka

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  4. Yaklaşık 5-6 aydır bu sorun devam etmekte ve adamlar chatte bile artık rahat rahat yazabiliyorlar falcon uyudu v.s. Ya sizin tarama işlemi yanlış sürdürülüyor yada yanlış bilgilendiriyorsunuz bizi modum.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  5. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Uygunsuz kelimeleriniz ve uslubunuzdan dolayı size gerekli cezayı uygulayacağımı belirtmek isterim. Bu sırada bizlerin burada gönüllü çalıştıklarını düşünmeye fırsatınız elbette olacaktır. GİŞ kurallarında oyun açıkları ve illegal programlara başvurmanın yasak olduğu açık şekilde belirtilmiştir. Tarama sistemi hakkında şüpheleriniz varsa ceza almış oyuncuların burada göz boyamak için yazıldığını düşünüyorsunuz demektir. Ayrıca aylarca yasaklanan, şeref tp uridium kesintisine uğrayan gemilerde adminlerin keyifleri sonucunda gelişigüzel yasaklanmış kişiler hatta. Bu teknik problem/hata düzeltilemiyor diye bundan faydalananların cezalanmadığı anlamına gelmez. Tespit edildikleri anda uyarılmaksınız gerekli ceza uygulanır. Günlük kazanılabilecek urilerden bunları saptamak çok ve çok kolay. Kişilerin milyonlarca uri biriktirdiğini dükkanı sömürdüklerini ileri sürmüşsünüz. Bunlar uridium ile alınan itemler olduğu için 2.bir şahısın görmesi imkansızdır. Yoksa siz mi bu yola başvuruyorsunuz diye sormak gerekir ? Açık ve net bir şekilde kanıtlarınızla supporta mail atabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

Selam,

Falconun veya NPC lerin kendiliğinden uyuması bir bug değildir. Falconun uyutulmaya çalışılması bu açıktan faydalanmak yasaktır. Falcon kendiliğinden uyumasında herhangi bir sorun teşkil etmemekle birlikte, uyutma çabasına girmek açıktan faydalanmaya girer. Bunlar ayrı kavramlardır. Her low yaptığınızda falcon uyumayacağı için uyutan ile kendiliğindne uyuyan açıkça bellidir.

Keyifli Forumlar

6. modlar admınler konuyla ılgılı gunlerdır fıkrımızı alıyorunuz acaba kayda deger bır guncelleme yenılık yapılacakmı ? yoksa hala butun uyelerın bu konuda mesaj yazmasını mı beklıyorsunuz ?

7. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Gereken çalışmalar zaten yapılmaktadır. Sizlerinde önerilerini almak için bu konu açılmıştır.

Keyifli Forumlar

8. FIRTINA

FIRTINA User

LoW kapısı kesinlikle haksız kazanç oyuna yeni başlayanlar yada gücü low yapmaya yetmeyen bi çok insan günde uzun uraşlarla çok cüzi miktarlarda urudıum kasarken kolaylıkla kesebilen kişiler günde +100 bin urudıum kasıyor ve ordan kazandıklarıyla kendi uraşlarıyla kasılan kişinin kasmasınada müsade etmiyo LoW ya kesin çözüm olarak kaldırılmalı yada levele göre olmalı levele göre basitleştirilip levele göre urudıum kredi tecrübe şeref vermeli şuan canı 4 milyon ise +18 levellere 4 milyon misal veriyorum 16-18 arası 2 milyon verdiği urudıum 3 bin bu gibi bi iyileştirmede yapılabilir.

Ama kesinlikle bi çözüm getirilmeli.

9. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bence tam tersi daha dusuk envanterli bir gemi bu vb.yaratiklari cok daha zor kesebilcegi icin onlara daha cok odul verilmeli..hatta tum haritalarda denge saglanacaksa zorlukla kasılani koruyan kollayan bir yol cizilmeli.

10. Modum sizin dediginiz gibi herşey bu kadar açık ve netse neden bu çaba sarfederek uyutanlar hala oyunda. Bende bilirdim uyutup uri kasmasını ben bu adamlar ban yiyecek ümidi ile yapmyorum eger yemiyeceklerse söyleyin modum bizde yapalım...

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  11. Merhaba ,

Her zaman söylediğimiz gibi GİŞ kurallarında açıkça belirtilmiştir. Ayrıca merkez'in alacağı karar ile bir takım yaptırımlar uygulanır yada uygulanmaz demiştik. Yani şimdi birşey olmaz yada olur demek çok zordur. Bizler birşey olmaz deriz olur yada olur deriz olmaz.

Bu nedenle kuralı hatırlatmak kalıyor. GİŞ kurallarında belirtildiği gibi oyunda oluşan BUG ( Oyun açığı ) haksız bir şekilde art niyetli olarak kullanılması yasaktır ve tespit edilmesi durumunda bildirilmesi gerekiyor.

İyi forumlar.

12. .Pun1sheR.

.Pun1sheR. User

Admin bence low kapısı,cubikon,kristalon,ice meteorit,battleray kaldırılsın. Npclerin verdiği uri kaldırılsın,oyuna sadece vip oyuncular girebilsin,goli 1milyon uri olsun diğerleride 500 bın uri,ayrıca x1 lazeri uri ile alınsın kısacası zorlaştırınız kolaylaştırmayınız ne insanlar var yahuuu

13. he yani parası olan oynasın diyosun? öyle bir şey olamaz her insanın oynama hakkı vardır burada ve buna sen karar veremezsin.

14. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

esas sorun su;; dusuk olaana imkan taninmaliki yetissin fulluge oncelik bu ;sonra hep birlikte buyumeye devam.DO once bu adaletli kasilma ortamini saglamali dusukler ilerleyemio ki razi olsun bazi seylere....low battrlay vb.bug aaciklarini fuller iyicene kullanarak ilerledigi icin pala vb.yerlerde kucuklere buyume imkani taninmadigi icin ucurum artiyor.dolayisi ile de buyuk doymus doyumsuz kucuk doymamis doyumsuz netice bikkinlik ve netice oyundan soguma olarak devam ediyo....Ve DO bug konusu dahil ozellikle buyuk bir adim atmadikca inanin son netice korkunc oyuncu kaybi olucak emeklerimizin hatrina bekliyoruz beklemekteyiz!

15. Bu konu açıldı low ve battleray ne zaman kapanıcak ben bunu merak ediyorum silin centry falcon kesenlerin rütbesini görün oyunun adaletini adamlar 2 mil rütbe kastı orda silin görelim rütbeleri kapatın açıkları görelim o ful artı ful gemiler kasılmak için cubilere geri dönüyomu dönmüyomu konu açılalı kaç hafta oldu hala tık yok çalışmalar sürüyo ama ne zaman sonuç vericek bu çalışmalar adam 1 günde 500 bin rütbe farkı atabiliyosa low yaparak bize bişey demek düşmez artık verdiğim paraya acıyorum açıkcası umarım en kısa zamanda düzeltirsiniz

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  16. Merhaba ,

Arkadaşlar bizler üzerimize düşen görevi yaptık ve hala yapıyoruz. Sürekli olarak belli aralıklarla gerekli yerlere tekrar iletiyoruz. Fakat ne zaman ve ne yapılır yada yapılmaz mı bunu şu anda bilemiyoruz. Emin olun ki haksız şekilde yapılan kazanımlara şahsen her zaman karşıyım. Çünkü hakkı ile oynayanlara haksızlık olmaktadır.

İyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  17. ÇORBACI

ÇORBACI User

Bu oyunda her zaman sıkıntı var bi ara bot kullanan oyuncular yüzünden kesecek yaratık bulamıyorduk oyunu bi bıraktım 2 yıl sonra geri döndüm bi bakiyim yine aynımı diye bot kalmamış gibi bişey ama bu seferde bu kapılarda bug oluşmuş oyunun oyun olduğu zamanlarda yani 2008-2010 arası uzun süre 2 yıldız ve 3 yıldızlı gemim vardı o yüzden rütbe umrumda değil oyundan zevk almaya bakıyorum rütbe kasacam diye oynayınca oyun eziyet oluyor.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  18. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

fm/sm ler sadece forum duzeni sagliyor genel sorulara yardimci olabiliyor anliyoruz lakin ne olur bug yapan memnun cogunlugun sesi cikmiyor diyede; yokmus gibi davranmamaliyiz .Sportada yazdik.Nereye haykiralim ?Ben bu durumdan buyuk rahatsizlik icindeyim.arkadasinda dedigi gibi 2 sene biraktim botlar yuzunden ayni donemde ve dondum sevindim duzelmis diye yeniden toparladim gemiyi, simdi de bu sorunlar:(..Hergun bakiyoruz birsey yapilcakmi en azindan haksiz kazanclari rutbeleri alinmali ki durustluk kazansin yapanin yanina kar kalmasin tipki bazen normal hayatta da yasananlar gibi olmasin, bari oyun adil olsun... netice elde var sifir...yoruldum artik inanin ;saatlerce uri kasicam diye urasirken ordan chatte low icin grup ,uyudu falkon vs yazilari kanima dokunuyor...gir diyor seytan.......gir :(

19. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sadece Forum düzenini sağlamak için burada değiliz emin olunuz ki burada açılan konular ile sesinizi duyurabiliyorsunuz ve bizlerde sadece forumda belli başlıklara bakarak yorum yapmıyoruz konu hakkında bir çalışma yapılıyor ilerleyen günlerde bir şeyler belli olacağını düşünüyorum azıcık daha sabırlı olalım bir oyuncu olarak bizlerde memnun değiliz lakin şuan beklemekten başka bir çaremizde bulunmuyor.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.