Yol Haritası Batleray NPC ve Lord Of War Sorunu İçin Görüşleriniz.

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve buzmavi tarafından 14 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .Pun1sheR.

.Pun1sheR. User

yav arkadas falkonu kesebiliyorsanız girin sizde kesin nasıl insanlarısınız kasarak uri biriktirenlerede biriktirmeyin diyorsunuz ne istiyorsunuz siz ben anlamadım, bir talon kesene kadar imanımız gevriyor onada haksız kazanç diyorsunuz, sanki oyunda çok basit çok uri kasılıyorda yok onu kaldırın, yok bunu kaldırın yazık size

2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Daha sakin uslupla konuşunuz. Karşınızdaki kişilerde sizler gibi insan ve yazılanalrı sakin şekilde anlayabiliyorlar. Bu size bir uyarıdır. Tartışma çıkaracak tavırlardan kaçınınız.

Keyifli Forumlar

3. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

falkonu kesebiliyoruz kardesim 6 senelik oyuncuyum.Normal yolla kasilanlara sozumuz yok bizim hakkimizda.VP indirim paket vb.alipta normal yolla kasilmaya cabalarken 15.dkkada bir 5 /12 bin uri kazanan neredeyse 24 saat kasilanlara lafimiz.Adam 11 milyon uri yapmis diyorum hesaplarmisin kac TL.hak mi bu? Ha sunuda acikca soruyoruz bu illegal degilse bizde girelim .Bizmi yanlis anladik normali buglari kullanmaksa biz ne oluyoruz.Bakın herkes haritalarda kris keserek adil ilerlese kimsenin kimseye laf etme hakki dogmaz..Ancak ucurum bir durum soz konusu ise bizde bombos haritalarda uri cekmeyide birakip dort gozle darkorbitin ne yapacagini beklemek durumundayiz.

4. Efsane_Laz

Efsane_Laz User

B-ray konusunda interlerin belli bir sayıda çıkmasını öneriyorum. Örneğin totalde 200 inter çıksın daha sonra inter çıkmasın, isteyen 200 isteri kesip kalkanı kaldırsın isteyen hızlıca interlere vurup kalkanı kaldırsın ve b-ray'yı kessin

5. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Birtek low için değil oyunda illegal yollara başvurmak yasaktır. Kişilerin 11m urisi olduğuna nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz anlamıyorum. Kendinizin teyit etmediği bilgilere inanmayınız. Ben size isterseniz bir resim atayım, içinde 20m uri , 4milyar credits olsun. Ben bu resimde gördüm, böyleymişte şu varmış bu varmış yanılgısına düşmeyin. Defalarca dedim bir kez daha diyorum. Haksız kazanç edenler illegal yollara başvurup oyun açıklarından faydalanmaya çalışanlar uyarılmaksızın oyuna erişimleri kesilir.

Keyifli Forumlar

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  6. mete

mete User

low haritası şu şekilde olabilir ; normal gg kapılarındaki gibi yaratıklar dalga halinde gelip tüm dalgalar bittiğinde century falconla final yani son dalga yapılabilir ve century falconun vurusu düşürülmeli sabla kalkanını cekiyorum x4 rsb pet atarak zor kesiyorum gemim x4le yaratıga 70k rsb ile 105k şeklinde vuruyor. Birde şöyle bir sorun var ; normal yolla kasanlar falan deyip kendi temize cekmeye calısanlara sesleniyorum normal yol nedir söyler misiniz ? bu uyutma işinin bir taktiği yok oyunda genel bir sorun var tüm haritadaki hatta az da olsa gg haritasındaki yaratıklarda sıkmayı bırakıyor , eminimki normal yol diyen vatandaşlarda yaratık kendisine sıkmadan kesiyorlardır yaratıgı çünkü yaratık oyuncu ile alakalı sıkmamazlık yapmıyor sorun oyunda. low haritasını oyundan cıkarmak yeni hatalara neden olacaktır bu yüzden yapımcılar kaldırmak istemiyordur bunun yerine üstte belirttğim gibi modifiye edebilirler GG LOW mantıklı geliyor :)

Battleray içinse insta kalkanı düşünce tekrar interceptor cıkarmasın kaç kişi sıkarsa sıksın, bu iyi bir çözüm olabilir .

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Kasım 2014
  7. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Alt alta mesaj yazmak yasaktır. Post kasmak olarak algılandığından forum kuralları gereği yasaklanmıştır. Lütfen daha dikkatli olalım. Bir önceki mesajda size aitse, onu yeniden düzenleyerek ekleme yapabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

8. S.a öncelikle Century Falcon açığı bilinmekte diyorsunuz peki bunu neden kapatmıyorsunuz ? Oyunda haksı kazançlar dönüyor ve siz bunun farkındasınız.Yada onca uriyi çeken oyuncuların düştüğü durumun farkındasınızdır umarım. Peki böyle bir hatayı oyuncuların yarısının bilip yarısının bilmemeside yanlış bi durum değilmi ? Oyuncunun teki haftada 300 bin uri kasarken diğeri 1 milyon uri kasıyor. Siz adminler oyunda oyuncu var zannediyorsunuz var yok değil ama oyuncular grup kapısında ve haritalar genelde boş şu sıra bi etkinlikler diye oynuyorlardı. Bu durumda grup kapısı yapmayıpta kasılıp savaşmak isteyen oyuncuların hevesini kırmakta. Yaklaşık olarak kaç aydır var bu açık bence bir an önce kapatılmalı artık sorun öçözülmüyorsa kökten kapatın bence bu açıklar olmadan önce grup kapısını ne kadar oyuncu kullanıyordu ki zaten ?

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  9. hiçde düşündügün gibi deil bu falcon açıgı sadece gucsuzlerın ısıne yarıyo bu acıgı bıldıgım halde gırıp job mermısı sab la kesıyorum onemlı olan falconun vurmaması deil ne kdr surede kestıgın yoksa sana x1 le ne getırısı olacak onun

10. sadece gücsüzlerin işine mi yarıyor? sen öyle olduğun için sana öyle gelebilir benim gemim ful ve haritalarda düşman kesmek için çıktığımda kimse olmuyor ama grup kapısı yapan kişiler grup kapısında kasılıyor gayette sakin bir şekilde düşman gelme derdi yok birşey yok daha sonra çiflerini alıp savaşıyorlar bu sefer haritalarda kasılanlara haksızlık oluyor.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  11. YOKCANIM

YOKCANIM User

selam kolay gelsin adminim değişik yaratıklar haritalara gelse sizce ve uridyumları arttırıla oyun için daha faydalı olmazmı duyumlarımız sadece low 6 saatte 1 olduğu yönunde böyle olacaksa kaldırılsın bence çünkü matığı yok low şöyle olsa daha iyi olur bir şamadırdaki yaratıkları bitirmeden diyer şamadıra açılamsa daha iyi olur bence bide falkon sorunuda kalmaz saygılarımla iyi görevler

12. Sayın arakadaşlar ve Admin. Batleray konusu orda npc kesen arkadaşlar uyanıklık yapıp bu işi yapıyor bence arkadaşların dediği gibi batleraydan çıkan npc sayısı sınırlansın diyecem ama bu defada low'da olduğu gibi batlerayı keserek üri kasıcaklar bunun yerine batlerayın canının belilrli can limitlerinde belirli sayıda npc'ler çıksa bende daha iyi olur.
    Low'daki sıkıntıya gelince aslında çok karısık bu uyuma sıkıntısı genel haritalardada var neyse onuda anlatıcam.
    Arkadaşların dediği gibi olabilir açılan şamadıranın npc si bitmeden şamadıra açılamasın ama ozamanda kapı çok uzun sürer ve kimse bu kapıya girmez örnein şuan tam low yampak ortalama bir geminin 2 saat 'tini alııyor ozaman bu süre artıcak girenler sıkılıcak haritalardaki baskınlardan dolayı kasılamicağından oyunu bırakmaya yonelir.
    Peki bunların yerine tüm şamadıralar yine açılabilsin falkon yine çıksın amma tüm npc 'leri kesmeden kesilemesin ayni istilada olduğu gibi
    girenlerde mecburen grup halide yapmak zorunda kalsın malum bu kapı grup kapısı.
    Şimdi uyuma sorununa gelince okuduğum yazılarda görmedim belkide atladım kusuruma bakmayın daha önce yazan varsa öneiğin 4-5 haritası uber tallon belirli bir seviyeye gelmemiş gemi bu npcyi tek başına kesemez ama gel gelelim 8 flaxlı herhangi bir gemi çok rahat x1 lazerle kesiyor çünkü npc uyuyor bununla ilgili x7 haritasında boss kristalionla çok karşılaşıyom bossla savaşırken bir anda bos atışı kesiyor ve sadece ben ona sıkıyom taki boss patlıyana dek bunu x6 x5 ve diyer x haritaları ve korsan'da dahil karşılaşıyorum
    Bece bu problem oyun zamanı'ile ilgili bu sıkıntıyı programsal olarak çözmek zordur farkındayım ama çözülmesi gerekir.
    Yoksa bugün low kapansın diyen arkadaşlar yarın uyuyan tüm npc lerin kalkmasını ister bir oyucu olarak böyle bişey olmasını istemem saygılarımla iyi oyunlar iyi çalışmalar.

Son düzenlenen: 10 Kasım 2014
    ÈrroR_™ bunu beğendi.
  13. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

low kalksın demiyoruz...low grup kapisi ve grupca yapilcak hale geelmeli ..role ler tum yaratiklari kesmeden acilmaz ise sonunda da falkon + tum haritalarin uyuma sorunu dahil giderilir ise ,birde grupca girilen kapidan grup tan ayrilip tek basina yapmaya calisani kapi otomatik atar ise zaten sorun kalmaz eskisi gibi grupca low yapilir.bizim sorunumuz 2 saatte yapilan low degil 15.dk da bir tum gun bıoyu tek basina yapilan low ile.bug lar kapatilir ve duzen bir an once gelir ise haksiz kazanc /rutbe saglama imkanida yola girmis olacaktir.Ve neredeyse 20 saatini bu kapida geciren arkadaslar boş olan haritalara donme durumunda kalacaklarindan boş oyun olayida duzelecektir.umarim ki artik sonuc goruruz zira bosu bosuna burda tartistigimizi dusunmeye basladim.

14. Merhaba paylaşımları okurken kaptılmasını istiyen kişilerin yazılarını kaçırmış olabilirsiniz npc lerin uyuması grup kapısından kaynaklanmamaktadır çünkü falkonun uyuması en az 2 lıdır var son 6 aydır beligin olmaya başladı çükü yapan çok olmaya başladı helede seprom açığı kapanınca dahada çok arttı ve bilmeyenler fark etti.
    rutbe artmasına gelince falkondan 1m tecrübe 5k şeref gelmektedir gunde 20 adette yapmış olsalar 20m tp hadi çok yatılar 50m tecrübe alırlar rütbeler bu kapıdan aldıkları üri ile kapı basarak yapıp rütbe artırıyolar sport inceleyebilir sonuçtada benim dediğim çıkıcak çünkü böyle yaptıklarına canlı şahidim kısacası low kapısından kimne bir rütbe gelmiyo.
    gruptan çıkma sonucu oyuncunun düşme ilgili düşünceniz haklı olabilir ama giren kişi ana gemisini yine içerde tutur ama yan gemisi kapı dışında ve grupta olur ve kendisi yine düşmez yani 2 çi kapıya sokup patlatması yeterli olur veyahıtta normal bir kapıda tutlası yeter gemi düşmica için kendisi yinede falkon keser kısacası bu daha karışık bir olay yani saygılarımla

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  15. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

rutbem kisminda bakarmisiniz falkon puani kac ? rutbeye etken eden .bunlar gunde 50 tane kesse ne olur dusunun..ucurum gibi oldu rutbe atlamak tr1 de sirf bu yuzden.ve tabiki ayrica kapi acip yapmalarida etken .nede olsa bedava uri baldan tatli:.. grup icin dogru demissiniz yan carlar dolar haklisniz.en guzeli rolelerin tum yaratiklari kesmeden acilmamasi ve falkon uyumamasi bu kapiyi tek kisi yapamamali hak degil bu bedava hic emek harcamadan kapi olamaz...Sorun 2 yildir var ise asil uyuyan falkon degil bizmisiz demek...ve yine demek ati alan coktan uskudari gecmis biz kirintilarini topluyoz yazik ki ne yazik:( neticede bilinmiyordu varsayalim azinlik biliyordu simdi aleni hem de cok ve acil cozum gerekli...ben simdi bile bu yazdiklarimizi okuyan bir gercek yetkili oyun kurucular varmi onuda merak ediyorum yoksa biz oyle kendi aramizda vızır vızır boşa mi konusuyoruz?

zabadazubada bunu beğendi.
  16. falkon'un puanı kaç demiştiniz ya bende hiç üşenmedim oturdum hesapladım hesabı yaparken de 50 falkon üzerinden hesapladım
    falokun puanı 128 buna göre 50x128 eder 6400 puan rütbeye yansıyanı ise 6400/2 buda (3400 rütbe puanı eder)
    tabi tecrübesi de var 50x1000000 eder 50000000 (50m) rütbeye yansıyan ise 50000000/100000 (50m/100k) buda (500rütbe puanı)eder
    gelelim şerefe 50x5000 eder 250000 (250k) rütbeye yansıyan ise 250000/100 (250k/100)buda (2500 rütbe puanı) eder
    gelelim hepsini toplamına 3400+500+2500=6400 rütbe puanı
    bu puanı alabilmek için diyelim'ki 1saat te 4 ad yapıyor 50/4 eder 13 yani 50falkon için 13 saat kesintisiz yapması gerekiyor tabiki x1haritasından x3 haritalarına geçme süresini saymassak şuda var ikinci hangarını orda bırakmış olabilir dimi oda var en hızlı deyişim 45sn ile 70sn arası oluyor pcnin hızı ve net hızına göre diyelimki kişinin neti pc fişek 45 sn de yapıyo 50x45sn eder 2250 sn tabi /60 eder 38dk yani bu kişi 13saat 38dk bunca kesintisiz oyunda olmak zorunda tabi bünye ve gözler dayanırsa ben ne gördüm nede duydum 13 buyünca kesintisiz ayni şeyleri görmeye alışış birisini böyle birisi varsa bu kişi bigboint firmasının göz bebeği olur ve tgc üyesidir yada 1 sıradan adaydır
    peki sizce 6400 rütbe puanı alıcam diye hergün 13saat 38 dk kim katlanır fakona
    rütbelerin etkilenmesi sirketler arası gemi deyişiklikleri be banlamalar
    a şirketinde kişi binbaşı b şirketine geçiyo puanı ordaki binbasının puanından fazla otomatikman orda bulunan binbaşı alt sıraya yeni binbaşı olmuş olan biriside tekrar acemi binbaşılığa düşüyor
    şirketler arası toplu klan geçişleri de oluyor örneğin tr de ecı dan mmo ya geçiş oldu buyuk bir klan ben otomatikman yüzbaşılıktan uzman üsteğmene düştüm dikkat etmiyordum az önce baktım da yine yüz başı olmuşum getirisi götürüsü varmı bana yok ha gemi ticareti yapanlar için var oto satış sitelerinde satılık gemiler var sanal gemi ha denizdeki gemilerden değil
    neyse rütbeyi okadar önemsemenizi tavsiye ederim
    Not:aklıma gelmişken söyleyeyim 13 saat boyunca oyunda kalan birisini haksız yere kazanç yaptığını kimsenin hakkı yoktur bende çünkü 13 saat boyunca el ve çöz emeği (ha herhangi bir programa yaptırıyorsa en kısa sürede gemisi süresiz kapatılmalıdır.SAYGILARIMLA

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  17. hesabın yanlış arkadaşım bunun bir taktiği var defalarca suporta yazdık foruma yazdık artık pes dedirttiler oyundan soğuduk 4 dakikada 6.600 uridium alıyolar buna falconuda ekliyen çoğu gemi var buda 11.600 uridium eder maksimum 6 dakika içinde kurmay albaylığa 800 bin fark atmışken benim gemimde şeref argesi yüzde 50 şeref tasarım kıskaç çift ve istasyon %100 şerefle 5 günde 800 bin fark atıyorum uyumadan geberene kadar fark atıyoruz 2 kişi adam 2 günde sadece çiftiyle 800 bin rütbe kasıyo üstünede 350 bin fark atıyo buda yaklaşık 1.150.000 eder suporta yazdık adamın gemisini incelettik ama malesefki hiçbirşey çıkmadı ya çok iyi korunuyolar yada daha bigpoint bu işi çakmadı açıkcası madem ceza almıcaklar söyleyin bizde yapalım oyundan soğuma derdi çözülsün he yok biz banlıcaz ceza alıcaklar azcık daha sabredin diyosanız sabrederiz orda sıkıntı yok :)

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  18. siz yazıyorsunuzda bi tane admin cevap vermiyor bu konuyla ilgili boşuna yazıyorsunuz teknik ekip ilgileniyor der geçerler :) kolay gelsin

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  19. aynen bu grup kapısı kesinlikle kapatılmalı ve centry falcon rütbeleri silinmeli hatta grup kapısındaki yaratıkların tüm rütbeleri silinmeli anca bu şekilde adalet yerini bulur

20. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

evet bencede urasmissiniz saolun ancak ; arge + cift seref birde mmo,vruda daha buyuk bug acigi yuzunden (ustteki arkadasin bahsettigi) neredeyse low basina aldiklari 12 k uri sonra dedigimiz gibi bunlarla acilip yapilan kapilar cok cok buyuk etken rutbeye ve diger tum gelismelere.low basli baslina bir dert bu kadar olmasa en ustteki tum klanlar lowda sabahlamazlardi.bunu sistem en iyi sekilde goruyor online sayisi ve o an hangi haritada olduklari vs vs.ben emin oldugum bir kisinin 12 mly urisi var derkende abartmadim sirf low da yaptilar bunu.Olan seyleri yokmus gibi gostermeye calismamaliyiz eminizki diyoruz iftira ise arastirilsin hesaplar alnimiz acik basimiz dik..x 3 uri cekmedigi halde kimlerin hesaplari yuklu ve kimlerin bunlari normal haritada kasmalari imkansiz kolayca DO ortaya cikarir.ha 20 saat yapamaz bir kisi diyorsaniz bir kisi degiller zaten 2-3 kisi kasiyor gemileri.Boyle giderse ilk 100 dahada ulasilmaz rutbede olucak umarizki bir an once cozum gelir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.