Yol Haritası Batleray NPC ve Lord Of War Sorunu İçin Görüşleriniz.

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve buzmavi tarafından 14 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kardeşim sende haklısın benim demeye çalıştıgım yani önceden yaptıkları şeyi yapmaları rütbe önceden düşürüldü şimdide düşürüle bilir. Tabi bende isterim tespit edilip birer birer hepsine daha agır cezaların verilmesini ama yapılmıyor yapılmazda çünkü Low'u generalde yapıyor flaxlı adamda. Biz çok gördük sıralamadakilere zarar verilmedigini o yüzden en ufak şeyi istimekle kalıyoruz adminlerden. Tek Tesellimiz Centry Falkondan gelen rütbelerin geri alınması.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  2. Centry falcondan gelene rütbemi diyosunuz Attığım resimde interceptore bakın işte o zaman rütbe nerden geliyor anlayın

3. Ben Low kapısı hakkındaki görüşlerimi yazdım ama Batleray'a gelirsek sende haklısın kardeşim attıgın fotografada baktım. Adamlar ap açık ortada neden hala bi ceza uygulanmıyor ben ona yanıyorum.

4. Sen resime baktınmı onu söyle Bakıp bunları söylüyorsan sende batede kastın belli

5. Merhaba ,

Arkadaşlar zaten sık sık iletilmesi gereken konuları gerekli yerlere iletiyoruz. Fakat bizlere bu durumu 1 gün , 1 hafta yada 1 ay içinde halledebiliriz gibi bilgi verilmemektedir. Zaten bu durumu yeterince ilettik en son konu açıldı oyuncuların fikrini almak için ve herkes için en uygun şekilde düzeltmek amacı ile çalışıyorlar.

İyi forumlar.

6. Modlar, şu an bence en önemlisi interceptorların rütbesi silinsin.... şu an mesela benim server ımda acemi binbaşı 515 bin istiyor.. tüm interceptorların rütbesi silinse eminim 300 binlere düşecek bu değer. bence oyunu çok rahatlatacak bir uygulama olur, özellikle de bu taktikle kasanlara ders olur.. bildiğin bot gibi oturdukları yerde haftalarca rütbe kasmışlar

7. Hangi server

8. %100 şeref desteğiyle kapı yapıyorlar Almayıpta napsın generali

9. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

en güçlü gemi bile 1 günde 300.000 uriyi geçemez naptın sen 3 4 m uri ne demek :D

10. ufkunuz çok geniş bukadar hayal perest olmayın. 4 5 dk da bir 15 kasması mümkün değilde kassa bile saatte 75 kasar buda 24 saatte 1milyon 800bn eder 4m den bahsediyorsun..kendini kandırdın bizi kandırmaya çalışıyorsun..biraz mantıklı olun..850 bn rütbedeb bahsediyorsunuz tp değil tp bile olsa zor iş..mantık mantık mantık...

11. :D yabancı serverde oynadığını söylüyorsun Adamlar peki böyle birşey yapıyor ama yaptıklarından nerden haberin oluyor :D işte bunu açıkla

12. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

tum serverlarda var evet 12 k 5 k yerine.biliyor bunu kurucular.vru ve mmo da oluyormus...oyuzden millet durmadan vru mmo gecti anlamamismiydiniz siz:) sinr krizlik bir durum gulup geciyoruz ve bekliyoruz.

13. bence hiçbir değişiklik yapmayın süper böyle

14. ÇORBACI

ÇORBACI User

Zaten bu oyunu oldum olası anlayamamışımdır para kazanmamak için herşeyi yapan bi oyun varsa oda darkorbittir millet para verip niye uri alsın low kapısına girip hergün 150 liralık uri alıyorlar bedavadan zaten.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  15. dedimnaber

dedimnaber User

Ya ben anlamıyorum klanımdaki adamların yarısı günde 10-15 tane low yapmaya devam ediyor siz hala gelmişsiniz burda yok sizin yormunuzu yok sizin görüşleriniz alalım diyorsunuz. Siz nereye iletiyorsunuz görüşlerimizi bilmiyorum ama bunuda iletin artık yeter bişey söyleyin bilelim ya oyunu brakın bu sorun devam edecek deyin yada bu bu tarihte düzelecek deyin. Herşey muallakta yarım laf ediyorsunuz yok kesin tarih yok yok bu yok şu artık yeter valla sabrım tükendi 4 aydır görüş alıyorsunuz anlamadım ki yani böyle ap açık bir sorun çözülemiyorsa darkorbit nasıl 2-3 sene sonrasını görsün. Bu yazdıklarımı kopyalayın modum o ilettiginiz yere gönderin darkorbitçiler artık yeter diyor deyin . Yeter hakkımız yeterince yendi alın hakkımızı banlayın bunları gitsin. Zamanında okadar botçu banlandı şimdi sıra bunlarda ve bunlar sizin hatalarınız yüzünden bizimde hakkmıza giriyor... Dahada söyleyecek lafım yok.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  16. Helal arkadaşım çok güzel yazmışsın inşallah değerlendirirler.BU ARADA GERÇEKTEN YETER ARTIK YETER DÜZELTİN ŞU LOW DENEN İLLETİ VESSELAM

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  17. ISTAKOZ49

ISTAKOZ49 User

Eğer kaldırılmadan bir fikir olacaksa low kapısında artık falcon çıkmasın sadece yaratıklar çıksın ayriyetten batiredede interceptor çıkmasın ve 25k 30k vursun ve 1.2m can 800k kalkanı olsun ödülleride bu oranla değişsin ve 10dkda bir çıksın yada dediğim gibi lowda olmassa 5-1 5-2 5-3teki yaratıklar çıksın ve sayısı çok fazla olmasın urileride yarı yarıya böylece haksız kazançlar kalkmış olur :)

18. Oyun Bugdan geçilmiyor sıralamaya giren adamlar 1 hafta falcondan çıkmıyor bi bakıyorum adam 200 sıra atlamış.

Haksız kazanca karşıyım oyunun ADALETLİ OLMASI taraftarıyım sırf bu olanlar yüzünden bizler mağdur oluyoruz güçsüzler daha da güçsüz güçlüler daha da güçlü oluyor.

Low kapısı bence hades kapısı gibi düzenlenmeli...

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  19. Ya modum cevap vermiyorsunuzda artık tamam. Ama bakın oyuna başlarken herkez GİŞ kurallarını kabul etti ve GİŞ kurallarına göre oyun açıgı yani ''bug'' dan yararlanmak yasaktır. Adamlar yasagın canını çıkardılar siz hala burda görüş peşindesiniz. Banlayın hepsini %50 Şp Tp düşürün %40 olur onada siz kara verin ama bi ceza verin artık gerçekten sabrım tükendi benimde YETER. Yani siz ceza vermekten korkuyorsanız bu nasıl bir darkorbit ekibidir ki kendi kurdugu oyundaki oyuncuya yaptıgı hatayı söylemeye korkuyor ?? Sorarım eger gerçekten düzelmiyecekse sorun düzelmeklede kalsın istemiyorum gerçi ceza almaları bunların artık FARZ oldu ama eger yok ceza verilmeyecek yok düzelmeyecek diyorsanız yeni bi konu açın ordan belirtin lütfen bizde ona göre ne oyununuza para yatıralım nede oynamaya devam edelim YETER YETER YETER... Görüşümüz bu yaptıkları kimsenin yanına kalmasın. Bizde biliyoruz bug u yapmasını ama onların ban alma ümidi ile yapmıyoruz ama yok ortada ne bi bildiri ne bi ilgilenen bu ne biçim sistemdir anlamadım gitti.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  20. Merhaba ,

Sık sık iletilmesi gerekenleri iletiyoruz ve bildiriyoruz. Zaten ilgili kişilerde takip ediyor ayrıca rapor olarak iletiyoruz. Şu anda kesin bir bilgi bulunmamaktadır. Sizler gibi bizlerde hem bilgi hem kesin bir çözüm bekliyoruz. Sabırlı olmakta yarar var.

İyi forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.