Yol Haritası Batleray NPC ve Lord Of War Sorunu İçin Görüşleriniz.

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve buzmavi tarafından 14 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. :D Yönetim sorun olarak algılamışsa sana burda bu bug değildir demek düşmez Yazılımda bir problem varsa düzeltmeleri gerekir zaten

2. OpTİMuS

OpTİMuS User

sorunun çözümü belli defalarca supporta bildirmeme rağmen olumlu bir cevap alamadım. LOW kapısını ya komple kaldırın ya da falcon tüm yaratıklar kesildikten sonra ortaya çıksın. 1.önerimde zayıf oyuncular haritada ezilecek yine kris savaşları başlayacak. Ama 2. önerimde ise bu arkadaşlar orda yaratıklarını gönül rahatlığıyla kesebilecekler. Ne kadar kenarlara kaçsada en azından rekabet olmayacak.

3. Bunun hic bir faydasi olacakmi olmicak tabikide adminim giden rutbem geri gelcekmi gelmick hadi milletin haksiz kazndigi uriyi vrediys bir koseye atalim a rutbe ona nedemeli admlar destan gibi rutbr kasiypr ne 100 dusmn kessen nede 1000 dusman kes yekalanmaz adamlar gunde 250 300 uri kasiypr hesplayin siz ne kadar tp seref aldiklarini adminim o gelistormye bakacaklarina ilk falkona cozum bulsunlarda millet rutbe kasmasinda kazandiklari tutbeperi silsin girenlerden sonra gelip burda konu acsin yardimci olalaim her zaman ipk omce oyuncularini dusunmelei dusunmezse oyunculari onu hic dusunmez adminim

4. aradaki karmaşadan görülmüyor herhalde sorumuz.
    O zaman, maalesef görünmesi için büyük harflerle yazacağım.
    Şuan Lowa atlamak ve lowdan uri almak yasal mı değil mi? Bu uriler bizden geri alınacak mı?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Ekim 2014
  5. Merhaba ,

NPC'lerin davranışları normal değildir ve Low kapısı normal hale getirildiği zaman şu anda rahatça yapan ama normalde yapamayacak olan gemiler girip yapsın aynı şekilde kassın görelim.

Low kapısı bence karışık bir durum yani isteseniz de istemesenizde denk geldiğinde npc uyuyor ve bu sıkıntıya neden olabilir. Normal olması gerektiği şekilde yapılıyorsa sorun yok fakat oluşan sorunlardan dolayı normal olarak yapılamıyor.

İyi forumlar.

6. kıyamet adminim. Uyuması demek sadece roket atması falan mı demek? Çünkü bir iki kere başımıza geldi bu olay, sadece roket atabiliyordu Falcon efendi

7. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Evet falconun uyuması demek roket atması sadece oda 5-7 bin arasında vurması

Keyifli Forumlar

8. Cevabınızı çok doğru buldum

Evet yaratıkların vurmaması bir sorundur Bunun halen yararlı olduğunu düşünebilirsiniz ama bu hatanın düzelmesi gerek ve düzeleceğide kesin

9. ya nerde o eskı ıstıla kapısı :D

10. batterylay koruma kalkanı kaldırlsın darbesi düşürülsün ve bekleyince tamir olmasın böylece her kemikazede darbesi düşcek ve patlicak..saat başı çıksın o zaman kimse ugraşmaz..low kapısınada kilidi vurun kimse girmesin

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
  11. Tatvanlı

Tatvanlı User

Cm söz bir hadis deilmi bu arada low kalkmasın:)

12. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

acikcasi ben nasıl uyuduklarını bilmiyorum yaratiklarin ...boyle kurnazliklar pesinde olmadigim icin sanirim normal kesim yapiyorum ancak haritalardaki yaratiklar kris lokum gibi ve kappadaki falcon dahil birden uyudugu oldu o gibi durumlarda bile ben kendimi tuhaf hissettim...Bunu bilincli ve surekli yapmak haksizlik haksiz kazanc illegaldir.Yazilimdaki bu sorunun duzeltilmesini talep ediyorum oncelik olarak ...zaten bu sorun cozulurse ve low daki roleler tum yaratiklari kestikce acilirsa +belli limit grup olmadan yani tek kisi olursa icerde kapı otomatik o kisiyi atarsa haksiz low ortadan kalkar...low kalksın demiyoruz lafimiz 15 dk da bir low yapana ve bilerek yapana.ayrica dun butun haritalari gezdim x6 ve x7 ozellikle bombostu nerde bu insanlar tabiki kolay yolla kasilmak pesindeler eski grup kasilmalari eski tat kalmamis...adam uri vb.cekti low icin diyorsunuz...low duzelirsede vip vb kullanilir tipki eskisi gibi...mademki onca insan kazanc sagladi onlar kar kalsın yanlarina ama bir an once hatadan donulmeli aleni bu olay cozulmeli.

13. Yaratıklar bitmeden röleler açılmasa iyi olacak Tüm yaratıklar kesilmediği zaman centry falcon insta ile korunadabilir Tıpkı battleray gibi

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  14. eğer bi bir bug ise ki ocak ayından beri devam ediyor,aradan 8 ay geçmesine rağmen neden müdahale edilmedi?onu da geçelim,bug hakkındaki görüşlerimizi almanın anlamı nedir?yönetimin direkt bugu fixlemesi gerekmez miydi?davranışlardaki çelişkileri anlatmaya çalışıyorum..lowu düzelrsek ne olur düzeltmesek ne olur..oyunun,oyunculura karşı tutumunu eleştiriyorum ki bu da bunlardan biri..aylarca fixlenmeyen bir durum yüzünden tüm oyuncuların acaba ceza mı alınacak diye strese sürüklenmesi ve herşeye silbaştan başlamaya zolanmasını eleştiriyorum..ama gelgelelim burda fikir paylaşan herkese sanki forum polisiymiş gibi atar yapmaya kalkan klavye canavarları var..buyrun alın forumunuz sizin olsun...bu konuyu gündeme getirerek zaten darkorbit,hatayı ve eksikliği kendine yeterince mal etmiş,bunun karşılığında da eskiden olduğu gibi cezayı oyuncuya kesecekse,kendine ait kısmı gözardı edip,efendim giş kuralları şunu emreder bunu emreder diyecekse oyuncunun işi cok zor...aylardır bazı programlar vasıtasıyla paladium toplama durumu devam ediyor,yönetim diyor ki bottan kurtulduk..aylardır vuruş programlarını kullanan ve şu an bile kullanmaya devam eden oyuncular var..sosyal paylaşım sitelerinde,botting hizmetimiz tüm hızıyla dewam ediyor ilanlarını görmemek mümkün değil..ama darkorbitin tek hamlesi hep şu oldu..lütfen kanıtınızla birlikte supporta başvurunuz..:)bunu ben yakalamıycam sevgili yöneticiler siz yakalayıp gerekeni yapacaksınız doğrusu bu olmalıydı..tekrar söylüyorum eğer burda bile fikirlere karşı saygı gösterilmeyecekse nerede gösterilecek?fikri beğenin ya da beğenmeyin kimsenin kimseye hakarete yakın cümleler kurmaya hakkı yok..kötü söz sahibine aittir diyorum ve iyi forumlar diliyorum..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Ekim 2014
  15. BonusRasta

BonusRasta User

"Normalde yapamayacak olanlar", Low kapısı düzelene kadar yapar hale gelecekler :)
    Mod'um yanlış mı anladım bilmiyorum ama alıntı yaptığım cümleniz ceza gelmeyecek gibi duruyor, umarım yanlış anlamışımdır :)
    Şimdiye kadar low kapısına girmedim, eğer ceza gelmeyecekse girmeyenlere büyük haksızlık olur

Son düzenlenen: 17 Ekim 2014
  16. Ben darkorbit oyuncu olarak kaldırmasın kolaylaştır salar bence sorun kalmaz saygılarımla.

17. Batleray sorununu çözmenin yolu..küçük yaratık sayısına sınırlandırma getirilsin..Örnek:100 adet..(Kimse yanına yaklaşmaz..)
    Lord Of War sorununu çözmenin yolu..falcon çıkar çıkmaz oyuncuyu takip etmeyecek..ortada kalırsa bu iş de çözülür..

18. bence low kapısında batey yaratıgı 4. şamanı acılınca gelmesin en son yaratıklar kesilince gelsin.

19. Battleray ın koruması olmasın yeter zaten

20. lowu bu hale siz getirdiniz önce yaratıkların hiç biri kaçmadı millete vipleri çektirdiniz 2 gün sonra kapıyı eski haline getirdiniz sonra anlaşıldıki o güncellemeden sonra yaratıklarda problem oldu hepsi uyumaya başladı. EDEN BULUR DARKORBİT SEN MİLLETİN HAKKINA GİRİP VİP ÇEKTİRDİN şimdi de o millet hakkını alıyor. Ceza felan söz konusu dahi olamaz bunu siz yaptınız siz düzelteceksiniz. Biz orda hakkımızla girip yaratığı kestik diye bann yiyeceksek bırakalım oyunu sizde yeni oyuncu bulma peşinde koşturun. Ama unutmayın gelen gideni aratır

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.