Destek Yol Haritası Çizmeme Yardım Edin.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xemir157 tarafından 11 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. xemir157

xemir157 User

Solace,Venom,Spectrum Goliath Tasrarımları Ve Aegisin Xp veren tasarımına sahibim
    Gemimin Özellikleri:
    22LF4
    1 Tane Yeni Haritadan Gelen Lazerden (Promethus)
    Gerisi LF3
    BO2 FULL (GELİŞTİRMESİZ)
    HIZ FULL (GELİŞTİRMESİZ)
    8 İris 1Apis(Apis 11 Seviye İrisler Seviyesiz)
    Elmas ve Burgu Uçuş Düzenine Sahibim
    17 Arge 8 Havoc

Pet:
    2. Seviye Ticaret
    3.Seviye Hammade Toplama
    3.Seviye Kutu Toplama
    2 Tane 2. Seviye Radar
    -Modlarıma bir sorum olacak benim bu kutu toplama modulu bozuk heralde açıyorum pet normal bekliyor sonra bir tık uzakta kutu var ben anlamadım ayrıca radarlarda takılıydı.-

Önerilerinizi Bekliyorum.
    55k Uridium ve 1 Haftalık İndirime Sahibim.

2. WolfWar

WolfWar User

Zeta yapmaya devam devam edip argeni ve lf4 sayını arttırabilirsin ya da kappa yaparak hercüles ve lf4 sayını arttırabilirsin.

.Paradoks. bunu beğendi.
  3. uzayl80

uzayl80 User

ekleme yapayım 1 cisi lf4 leri 30 a cıkart 10 havuç olacak şekilde zetaya çalış sonrasında kappadan devam edip herkül tmmla gerci kappa kapısıda lf4 veriyo pet gelişmeyi pas gec pete yüklenme öncelikle arge ve iris gelişmelerine çalış 16 level olcak sekilde zeus diotun yok zetadan gelen anahtarla zeusa calış cuma gnleri sarı sandık aç şimdilik bukadar uri kasmmaya bak derim gelişmeler için indirimde varsa zaten direk iris geliştirmesine gir 16 level olcak şekilde

4. Merhaba,

Yeterli LF4 'ünüz olmasa da yolun yarısından fazlasını yarılamışsınız, tabi en son bunlarını geliştirmeniz gerekecek.
    Zeta yaparak son kalan 2 Havoc Diroit tasarımınızı tamamlamanızı önereceğim ayrıca buradan LF4 çıkma şansı olacağı için size faydası olacaktır.
    Sorunuza gelecek olursak , Otomatik Toplayacı modülünü taktığınıza emin olunuz, Radar Protokolleriniz çok fazla yok ise menziline girmeyen kutuları almayacaktır. Harita içerisinde uçtuğunuzda P.E.T'in söylediğim durumları kontrol ederseniz kutuları topladığını göreceksiniz.

İyi forumlar.

5. DUMAN.

DUMAN. User

Havoclarınızı fulleyin ganimetler ile lf4 ve zeus parçası çıkarın sonra kappa yapıp herkül fulleyin