Yol haritası için yardım lazım

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve TeraBoss tarafından 30 Eylül 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. TeraBoss

TeraBoss User

Global pve serverında oynuyorum ilk açıldığında bir iki hafta oynayıp bırakmıştım. Gemim düz solace, 17 lvlim, 60 BO2 kalkanı, 60 G3N7900 itici, 45 kararsız lf4 32 lf3 lazerim var. İrisler full, 9 lvl bütün slotları açık petim var.

Oyunu çok bilmediğimden saçma sapan paketler aldım oyun başında, şimdi sanırım görev katlayıcı alamıyorum. Yani 20 promethaus lazer işi olmayacak.

1-Ancak yine de BL görevlerini yapmaya başlamalı mıyım? Bu gemiyle yapabilir miyim?

2-Yoksa pala toplayıp full zeta dönüp önce havoc mu tamamlamalıyım?

3-Veyahut yapmam gereken başka bir şey mi var daha öncesinde

4-Görev katlayıcı 20 promethaus elzemse yeni açılan titan serverinda katlayıcı, gemi paketleri alıp doğrudan 17 lvl başlayıp 20 promethaus mu almalıyım?

Hangi seçenek benim daha hızlı ilerlemem için doğru yol olacaktır?

2. URANUS

URANUS User

Titan serverinde başlayıp 20 pro olup ilerleyebilirsin ama pve serverinde de kalabilirsin kasılması rahat hızlı gelişirsin biri gelip kasilirken seni kesemez ilk olarak geminin hasarını arttıracak şeylere odaklan örnek havoclari tamam la %10 hasar gelsin ARGE den npc hasarı aç %12 hasar gelsin burgu droit düzenini al %20 lazer hasarı gelsin alabiliyorsan orcus gemisini kesinlikle almalisin modülleri 1.75x katlar aklıma gelenler bunlar tabiki zeta dönüp anahtar kasıp promethus lazerlerini fullersin tabi aynı zamanda rinusk te kasman gerekecek bol bol impulse bl haritası yeni den bir gemi açıp 20 pro yaparsan bl haritasında rinusk kasmak la faazla ugrasmazsin tabi zeta yapmakla da paran varsa bunlara ek olarak para ile en mantıklı olan odyssey lazerleri den alabilirsin kritik vuran sadece gemiye takılır en iyi gemide Max 18 slot var zaten 18 i geçmesin

3. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

oynadığın serverde 2 ,3 kişi var sa gemisi full yeni hesap aç baştan başla 3 günde aynısı yaparsın he ben yeniden hesap açmam diyorsan kasılma klanı bul chat te başka türlü yol uzun yoldur zaten hileyide getirdiler vip li olana belli kullanım yapabiliyorsun atarsın haritaya kasılırken film izlersin oyunun içine ettiler