Yol Haritası Uzan Vadeli Planlar hakkında görüşler

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve buzmavi tarafından 14 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. buzmavi

buzmavi User

Selam Uzay Pilotları,
    ..........

Uzun Vadeli Planlarımız

Yukarıda da belirttiğimiz gibi, Reloaded kampanyamız başladığından beri aldığımız geri bildirimleri derinlemesine inceliyoruz.

“Reloaded” özelliklerimizin hepsi oyuna yeni başlayanların kolayca alışmasına yönelikken, kıdemli oyuncularımızı ihmal ettiğimizi fark ettik. Eğitim Arenalarımız yayına geçerken, programcılarımız yepyeni ve oyuna heyecan getirecek şeyler yapmaya kararlılar.

Başlangıç olarak, web sitesindeki ekipman ve envanter ekranları ile mağaza gibi özellikleri oyun istemcisine taşımaya devam edeceğiz. Zamanla Skylab ve Teknoloji Fabrikası da taşınarak web sitesi ile istemci arasında yaptığınız geçişler ve web sitesi programcılarımızın üzerindeki baskı azalacak.

Oyunun çok daha güzel görünmesini ve görsel tasarımcıların elinin rahatlamasını sağlayacak büyük görsel güncelleme üzerine çalışmaya devam ediyoruz. Hala profil ve performans iyileştirmeleri üzerine çalıştığımız için buna son şeklini vermemiz biraz vakimizi alacak.

Ayrıca “Sadakat” gibi yeni özellikler ekleyecek, Hakimiyet etkinliğini oyunun kalıcı bir parçası yapacak ve etkinlik ve yarışmaları yılın her ayına en az bir tane denk gelecek şekilde düzenleyeceğiz.

“Sadakat” özelliğini uzun vadeli düşünen oyuncularımız için cazip kılmaya çalışıyoruz: Oyuncuların şirketlerine daha sıkı bağlanmasını ve bunu oyunun daha önemli bir parçası olarak görmesini istiyoruz. Oyuncular şirketleri adına belirli görevleri tamamlayıp özgün ve özel yetenek ve avantajların kilidini açabilecekler. Kalkan, HP, Hız veya benzer buff'lar gibi.

Gördüğünüz gibi, birçok planımız var ve hayata geçirmeden önce sizin de fikirlerinizi almak istiyoruz. [LINK TO A DISCUSSION THREAD] sayfamızda neler düşündüğünüzü söylemekten çekinmeyin.

Son olarak, DarkOrbit Reloaded'ı sürekli desteklediğiniz için teşekkürler. Dünyanın dört bir yanından bu kadar bağlı bir topluluğu bir araya getirmekten çok memnunuz.

Uzayda görüşmek üzere!

Sevgiler,

Son düzenlenen: 14 Ekim 2014
    .SİHİRBaZ. bunu beğendi.
  2. uzun vadeli olarak battleraya da low gibi bi korsan kapısı yapılsa ve low da kapansa yani değişiklik yapılsa süper olur çünki lowda bir çok açık var ve çok fazla haksız kazanç oluyor uzun vadeli olarak bu yeni kapı fikrimi ve
    yeni uçuş düzenleri gelsin diyorum çünkü artık tüm uçuş düzenleri herkeste var yenileri gelirse daha iyi olur fikrimi
    inceleyip kaideye alırsanız sevinirim kolay gelsin

3. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Fikirinizi daha ayrıntılı bir şekilde Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünde ayrıntılı bir şekilde paylaşırsanız sevinirim.
    Forumda konu açmak için buradan bilgi alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

4. hiç bir yeniliğe gerek yok low haritasını kapatırsanız güzel olur npcler uyuyo kaldırsanz güzel olur

5. "Cephane kapasite sınırını kaldırıp oyundaki gelişimini lehine kullananlara karşı ekstra önlemler almaya karar verdik." metnin en başında bu yazıyor bu nedemek oluyor artık galaksi kapılarında çıkan lazerleri alamayacak mıyız? anlamadım

6. en önemli sorunlardan birisi ama kimsenin gözüne batmıyor sorun şu ki bir çok server bomboş server birleştirilmesi yapılmalı. mesela ben iskandinavyada ful elit gemim var oyunu bıraktım. neden? çünkü haritada kesecek adam yok ben gemimi kassam ne çıkar kasmasam ne çıkar. iskandinavya2 daha beter durumda,.bu durumda gemi sahibi gidiyo başka serverle takasa giriyo ondan sonra çarım çalındı diye ortada geziyolar bigpoint serverlerin durumunu görmüyor mu Allah aşkına bu konuda neden çalışmalar yok. şahsen oyuna yeniden başka serverde başlamaktaNsa bırakmayı tercih ettim ve serverin boşaldığını gören bırakıyo zaten.

ERDALBAGGAL, TheDarkMen_2 ve .BigLord. bunu beğendi.
  7. Hicbir yenilik istemiyoruz server birleşimi yapılsın tr5 de oynuyorum haritalar bomboş baskina cikicam görev yapamiyorum isterseniz anket yapin baska bisi yapin ama lütfen darkorbit yonetiminden tek istedigim server birleşmi yapilmasi en büyük sorun serverlerde oyuncu azligi ve azaldikca oyuncular oyunu bırakıyor lütfen istegimi dikkate aliniz.

ERDALBAGGAL ve TheDarkMen_2 bunu beğendi.
  8. herkesin dediği gibi bir birleşmeye gidilmesi lazım. hatta tüm tr serverleri tek bir server bile olabilir...

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  9. mixer yada fazla vurmayı sağlayan adı her ne olursa olsun programların kullanılmasını engellemezseniz yaptığınız hiç bir şey anlamlı olmayacak bana göre. önce dürüst oyuncuyu koruyun ... battleray süreli olabilir yada belli tp den sonra uridyum vermeye bilir yada bir süre sonra elit yaratık çıkarıp fazla vurabilir. low kapsısı kapanırsa yada değişirse oyucu kaybedersiniz herkes para verip oynayamaz. paladyum u kaldırdığınız gün low kapsını kapatın. Ama en önemlisi illegal programları bitirin. o zaman reoladed olacak.

10. kaansakal

kaansakal User

Adam haklı

11. danqer

danqer User

şu low kapısının daha basitini başka bir haritaya koysanız daha zayıf npc ler gelse lordakia mordon kristalin vs. yeni başlayanlarda iyi kasılmış olur çünkü yeni oyuna başlayanları kendi şirketi dahi kastırmıyor rütbe yüzünden

birde son olarak jackpot turnuvası hakkında herhangi bir açıklama yapıldı mı acaba ? bu pazar olucak mı? herhangi bir değişiklik olucak mı vs. ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Ekim 2014
  12. Merhaba ,

Konuyla ilgili bilgi geldiğinde büyük olasılıkla paylaşılır. Fakat şu anda bilgi bulunmamaktadır.

İyi forumlar.

13. Oncelıkle Hazarfen tasarımı Düzeltılmelı yenı tasarım Cok guzel olmus ancak oyun ayarlarını hafıfe alınca Gemı kocaman oluyor Ctıdalden buyuk Bu sorunda duzeltılmelı

14. Low kapısın kapanması yada battlerayın kısıtlanması, Lowdan bug sayesinde dünyaları kazanan adama pek bir zararı olmaz adam aalacağını aldı gemisini fulledi. Bence daha köklü bir değişim olmalı. Madem ki Reloaded denildi, şu low kapısından bugla faydalanan hesapları bir ortaya çıkarın kazandıkları rütbeyi tp şp yi düşürün. Yapılacağıı sanmıyorum ama sadece görüşümü belirtiyorum. Ayrıca konuya değinen diğer arkadaşlara katılıyorum serverlar gerçekten boş, gemi görevleri yapılamıyor. Server birleşimi düşünülmeli.

15. Oyunda kesinlikle yapılması gereken değişiklikler var bunlar örneğin

Grup kapısının bir süreliğine dahi olsa kapanması
    Bonus kutularından cephanelerin kısıtlanmadan gelmesi
    Oyundaki grafiklerle oynanması ve kasmayan bir oyun olması birçok arkadaşım oyunun kasmasından şikayetçi
    Spacbalda gol olduktan sonra gelen kargoların arttırılması bazı serverler çok kalabalık ve 1 tane dahi alınmıor kargo katlayıcı çekenler içn
    Yeni haritlar eklenmesi artık oyuncular skldı hergün aynı yerde gidip aynı şeyi yapmaktan
    Yeni kapılar eklenmesi oyuncular farklı kapılar görmek istiyor

;):):):):):):):);):);):);):);):);):);):);):);):);):);):);):);):rolleyes:

16. tabutçu99

tabutçu99 User

oyun 3d olcaktı da o kalktımı bence oyunu fragmandaki gibi olsa baya kullanıcı yukselir

KEOPS bunu beğendi.
  17. buzmavi

buzmavi User

hayır gg için değil bu açıklama

18. buzmavi

buzmavi User

Hangi sunucudasınız?

19. buzmavi

buzmavi User

sunucu kapatiselerinde bir sıkıntı görünmüyor ama bu durumu oyun kurucularına ileteceğim

20. buzmavi

buzmavi User

O kadar uzun boylu olacağını sanmam:)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.