Yol Haritası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BySalavat tarafından 8 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BySalavat

BySalavat User

Cephane:
    -X2: 97.000
    -X3: 30.000
    -X4: 58.000
    -UBR-100: 194
    -Buz Roket: 2.900
    -R-310: 16.000
    -PLT-3030: 6.000
    -PLT-2026: 25.000
    -PLT-2021: 3.700
    -PLD-8: 29.000
    -Hellstorm: 350
    -Eco-10: 10.000
    Droitler:
    -Kredilik uçuş düzenleri
    - 1 Havoc
    Jeneratörler:
    -20 GN-7900
    -23 BO-2
    Pet:
    -12 seviye
    -Kami 2
    -Düşman Bulucu 1
    -Ticaret Modülü 1
    -Oto Yağma 1
    -Kombo Gemi Tamiri 1
    -Kombo Koruma Modülü 1
    Silahlar:
    -6 LF-4
    -40 LF-3
    -5'li Roketatar
    Gemiler:
    -Solace
    -Günlük açık artırmadaki tüm tasarımlar
    -Sperhead
    -Iron Goliath
    Skylab:
    -Ortalama 17 seviye
    Arge:
    -14 Arge kalın sıkma yolunda
    ---
    150 m Kredi
    55 k Uridium

Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var :) Şu anda görev olarak çok bir şeyim kalmadı neredeyse hepsini yaptım. Aegis almayı istiyorum, onun için kredi biriktiriyorum. Ama ben sabırsızımdır biraz acaba bu uridiumla seri seri sarı taş yollayıp satsam, sonra aegisle kasılmaya mı başlasam yoksa uriyi uçuş düzenine, argeye, pete mi yatırsam bilemedim. Uçuş düzenim yok, petim yarım yamalak, 14 argeyim. Ben uçuş düzeni ya da sarı taş satmaktan yanayım. Sizin de görüşlerinizi almak istiyorum. Farklı düşünceleriniz varsa lütfen söyleyin. Hızlı kasılma vs. konusunda. Aegisin kasılmada çok yardımı dokunucağını düşünüyorum. Kappa 88 parçada onu açıp aegisle yapmak istiyorum. ( Sanki hesap satıyormuş gibi çok ayrıntılı yazdım-ki gişe göre bu yasak- fakat ekipmanı tam yazıyım ki sonradan uğraşmayalım :) ya da ona göre şeyler söylersiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.