Yol Yardim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **B*A*R*A*N** tarafından 26 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba

Ben 3-4 ay boyunca kapi yapmadan sırf pala toplayip 60-70 bin gg kasmayi düsünüyorum bu kadar gg yle ortalama 35-40 zeta acarim diye dusunuyorum suan 2 havoc var 30-40 zetayada tamamliyacagimi dusunuyorum 40 zeta yapsam 1m 880k uri 1000 anahtar kasmis oluyorum tabi birsurude arge önce 1000 anahtari acip cikarabildigim kadar lf4 ve zeus parcasi cikarmaya caliscam sonra uriyle zeusu acip ordan kalan parayla irisleri 16 ya cekip sonra kalaniyla yine anahtar almayi dusunuyorum (9 iris var hepsi 13 seviye) sizce mantiklimi

2. *GÜLLÜ*

*GÜLLÜ* User

pala toplamak yerine katlayıcı çek kutu topla hafta 400k yaparsın

3. Amacim uri degil uri isi benim icin coktan gecti asil amacim havuc uriyle sadece anahtar alirim baska biseye yaramiyo suan dedigim yontemle ayni anda cogu seyimi gelistirebiliyorum (droit-havoc-lf4-arge-tp-seref-beyaz)

4. senberk99

senberk99 User

Cok mantikli.Bende 2 ay topladim hep palla ve 25.000 gg kastm(gunde 3-4 saat pete toplatarak).Ayrica bana gore 20-25 zetada havoclar tamamlanir.Sonrasinda hic epsilon yapmamis iseniz 1 kez acip Lf-4 unuzu alabilirsiniz geri kalanlari da kappaya

5. pytan

pytan User

Hocam yanlış hesaplamadiysam günlük ortalama 6250 pala toplamaniz gerek . 3-4 saatte , petin saatte 1500-2000 arası toplamasi gerek . petinizde kaç radar var :)

6. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Güzel fikir.Ancak dostumuzun dediği gibi petinizde kaç radar var saatte ortalama 2000paladium toplamanız gerekmekte.Sonuç olarak o haritada paladium toplayan gemilerde olacaktır.Ama tabi mantıklı.

Keyifli forumlar.

7. senberk99

senberk99 User

12 tane :) tabi bazi gunler 8 saate kadar cikti :)

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Düşünceniz çok güzel,Paladyum toplayarak bu hedeflerinize ulaşabilirsiniz.

Yanlız şu var,GG ler 15-20 bin seviyesine geldiğinde,bir deniyeyim deyipte kapı yapmaya kalkmamalısınız.

Bu arada 5-3 haritasındaki yaratık görevlerini alıp onlarıda yapabilirsiniz.

Şimdiden kolay gelsin.

Keyifli Forumlar.

9. Pette 6 radar var gunde min 700 max 1050 gg kasabiliyorum(aegis deposunu 2 veya 3 kere dolduruyorum)saatte 1750-2000 arasi paladium topluyorum epsilonu yaptim 4 kere kronos icin ozaman basliyorum ben toplamaya

10. Merhabalar,

Kendinize güzel bir hedef koymuşsunuz şimdiden başarılar şansınız açık olsun.Ama bunun yanında rehber arkadaşımızın önerisini mutlaka dikkate alın derim.

İyi forumlar

11. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Yakıt protokolü alarak birkaç tane radar yerine kullanabilirsiniz.Benzin tüketimini azaltırsanız iyi olabilir :)

Daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar

12. senberk99

senberk99 User

Bence super olursun.Ama sakinggleei basma rehber modumun dedigi gibi sonuna kadar biriktir derim.Basinca insan full basiyo.Ben 25.000 gg biriktirdim bastim1 kez zetaya bakiyim nasi kapi diye sonra 1/2 kere daha actm :)

13. Basmam o konuda sıkıntı cıkmaz hepinize tesekkur ediyorum konu kilitlenebilir

14. pytan

pytan User

Neden toplu basmamizi öneriyorsunuz
    Edit: ne artisi var ki , kapı açıldıkça yapmak mantıklı degil mi

15. Merhaba

Bir farkı yok diyebilirim aslında ama yapıcağınız kapıyı seri seri açınca daha iyi oluyor elit harcamıyorsunuz öbür kapıyı açmaya çalışırken :)

Rica ederiz isteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

senberk99 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.