Yola nasıl devam etmeliyim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Lalie tarafından 25 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Lalie

Lalie User

20 lf3 13 bo2 4 iris 4 flax bi gemim var. Gemiyi geçen sene açmıştım ve 1 hafta kutu toplamıştım. tekrar oyuna başlayasım geldi yine başladım oynamaya. Pet felan var 6 lvl. Bugün ilk zetamı yaptım ordan gelen uriler var. 62k uri + 25 anahtar var. Urileri diroit düzeni almak içinmi biriktireyim yoksa ekstra anahtar alıp 70 80 tane kutumu açiyim ? Yoksa tekrardan katlayıcı indirim + vip çekip 1 hafta kutu toplasam dahamı iyi olur ? Rahat bir 150-200k civarı uri yaparım 10 arge var şuan.

2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

8 iris ve goliath'a göre 31 tane LF-3 , 20 tane B0-2 , 15 tane G3N-7900 gerekiyor. Kredi ve ayrıca uridium biriktirmeye çalışabilirsiniz. Ayrıca açabilirseniz Zeta / Kappa ya da ikisinden birisine yüklenebilirsiniz. PET'ini 8 seviye yapmadan modül ve protokol almanı tavsiye etmem.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.