Yolun Sonu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KUMARBAZ tarafından 12 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Adam diyor oyuna yeni başladım ne yapmam lazım? Bir sıralıyorsun..lf3, hız, kalkan lf4 apis zeus geliştirme havoc vs vs ....Ya da diyor şunu şunu yaptım hâla fulleyemedim..Bu adamlar oyunda nasıl kalacak? 2x duyurusu 1 ay önce yapıldı, o 1 ayda bende çok kişiye söyledim uri ve gg biriktirin şimdiden diye.Bende bu 2x lerde fulledim mesela havocumu.Normalden çok daha avantajlı çünkü, ve şahit olduğum kadarıyla birçok kişi daha fulledi.Bence yeniler ve eksiği olanlar için çok avantajlı bir etkinlikti.Senin baktığın gibi bakarsak oyunda hiçbir şey çıkaramazsın, her serverde full+full olan çok kişi var, yeni ve eksiği olanlara yönelik çıkaracağın her şey, onlara göre daha basit, daha kârlı olacak.O dengeyi koruyamazsın yani ne yaparsan yap.Tabi bu benim şahsi fikrim herkese saygı duyarım :)

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

nasil yaramadi gg si olan icin zaten indirimler pek birsey farkettirmedi ellerindekide tukenmistir biriktirme imkansizlasti onun disinda uri cekip pekala da kar ile kapi donebildik.herkez kutu toplamiyor ki.ben sahsen indirimlerden kazancli kapilardan memnunum.rutbe rekabeti iyi geldi oyuna.eskisi gibi kasilma imkani azaldigina gore bu son yapilanlar ideal oldu canlandi renk geldi.sirf kendi acinizdan bakmayin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.