Youtube Twitter İkonu

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Zerone tarafından 21 Mart 2026 20:37 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Zerone

Zerone User

Zaman zaman bu tür ufak detayların düzeltilmesi için konular açıyorum. Bu sefer ise çoktandır aklıma takılan ufak ama bir o kadar da sinirimi bozan bir şeyle geldim. Oyun ana sayfa kısmında ağ alt köşede bizi takip edin kısmında sosyal medya linkleri mevcut. Bu sosyal medya platformları ikonlarını güncellemelerine rağmen bizim oyunumuzda bu şekilde kalmaya devam ediyor. hatta Twitter diye bir uygulama bile yok X oldu halen o mavi kuş duruyor. Youtube ikonu 2003 yılından kalma sanki.
    İlgili Sorun:

Şimdiden diyim o kadar bot trenler varken buna mı takıldın diyecekler gelecektir. Evet buna takıldım çünkü diğerleninin çözümü yok kabullenin öncelikle. En azından karınca kararınca minik minik düzeltmeler yapalım. Pettin başka petlerle karışma hatasını 2021 yılında yazmama rağmen 2026 yılında anca düzeltildi. Keşke benim kadar bu oyununun paydaşları da bu oyuna önem verseler.