Youtuber Etkinliği hk.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve мιяαѕ•∂єıℓ•αℓηтєяı21 tarafından 16 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar,
    Sayım Bigpoint TR yetkilileri. Ben darkorbiti 8 yıldan fazladır oynuyorum. Bu oyuna hem maddi hem manevi bir çok yatırım yaptım ve hiç pişman değilim...
    Lakin sorun şu ki BİZİM PARALARIMIZLA kitlesi 10 yaşını geçmeyen birilerine görev veriliyor. Ve bu şahıs bizi ve hala sevdiğim bigpoint şirketini yayında rezil duruma düşürüyor. Kendi paramızla rezil oluyoruz. Sıkıntı şu ki bizim kodda veya başka bişeyde gözümüz yok neyse parası biz zaten alırız veya vakit harcayarak oyunda zaten kazanıroz lakin bu şahıs hakkında yada şirkette bu rezilliğin sorumlusu kimse onun cezasını aldığı görmek istiyoruz. Genel olarak benim ve diğer oyuncuların isteği budur sizleri seviyoruz. Lütfen arkanızda bizim olduğumuzu unutmayın ve bu 3 kurusluk insanlar için bizi bu duruma düşürmeyin.
    Saygılarımla <3

tryhardD ve ANCESTRAL bunu beğendi.
  2. Bakalım darkorbit yönetimi gerekli dersi aldı mı yoksa yine bu kişiye vermeye kararlı mı merakla bekleyelim.

3. Bu youtuber arkadaşla umarım bişeyler imzalamıştır firma ve gereği neyse mahkeme vs yapılır umarım bu oyunla dalga geçmesi hoş değil

4. Psychoes

Psychoes User

Adminlerinizin arasındaki koordinasyon eksikliği ve yanlış anlaşılmadan dolayı video yayın gibi aksettirilmiş sizlere ve bugünkü yayındaki yoğun darkorbit talebi üzerine konuyu araştırmaya yanlış anlaşılmayı çözmek üzere buraya geldim. Mailleşmeler sonucunda yanlış anlaşılma düzeltildi ve konu kaldırıldı yarın darkorbit videosu gelecek ve kodlarınızı nasıl alacağınız bu videonun içerisinde olacaktır iyi seyirler ve iyi eğlenceler <3

5. sindbadmoscow.

sindbadmoscow. Community Team Team Darkorbit

Merhaba Arkadaşlar,
    Bugün saat 14:00 da ben de youtube üzerinden Barış beyi takip etmeye çalıştım bazı oyuncu arkadaşlarımız ile birlikte. Ancak kendisinin yayın değil video olacak sözüne istinaden ilgili post tarafımızdan kaldırıldı.
    Burada ki yanlış anlaşılma adminler arasında olmamıştır lütfen kişileri haksız töhmet altında bırakmayalım.
    Takdir edersiniz ki bizler, bize gönderilen mailde ne yazıyorsa onu aksettirmekle yükümlü kişileriz.
    Evet ortada bir yanlış tanımlama olmuştur ancak bu kişisel olarak onun ya da bunun diyebileceğimiz bir hata değildir.
    Bireyleri suçlamaktan ziyade durum zaten Barış beyin söyleminin ardından çözümlendiğinden bu kadar tartışmaya gerek olmamalıdır.
    Kendisi konu ile ilgili açıklamasını canlı olarak söylemiştir.
    Konuyu izninizle kilitliyoruz.
    Hepinize iyi haftasonları dilerim

6. Kod sizin olsun DarkOrbite dokunmayın

Regulus bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.