Yükleme Sorunu

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve ___eAGLe___ tarafından 7 Ocak 2026 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. oyun açılmıyor yükleniyor kısmındaki sarı çizgi K harfinde takılıp kalıyor şu oyunu artık sorunsuz bir hale ne zaman getireceksiniz çok merak ediyorum?

2. unıty den gir eagle gerçi orda da sorun var ekranı küçültemiyorum:)

titans___ bunu beğendi.
  3. Merhaba anasayfadan BAŞLAya basınca açılan oyun sayfası yüklenmiyor çözümü bilen var mı ?

Şirine, titans___ ve Tata bunu beğendi.
  4. evet ben dede açılmıyor..global avrupa serveri...

Şirine ve titans___ bunu beğendi.
  5. virüs programını kapatınca yükleme sona kadar geliyor ancak başla kısmı yeşile gelmiyor bende

Şirine bunu beğendi.
  6. Yükleme sırasında vpn aç oyuna giriyor sonra kapatırsın

7. vay arkadaş bu halleremi düştük vpn falan işimiz yaş desene :)

8. AEC.

AEC. User

darkorbit resmi discord kanalı açıklaması ( 20:56 )

+++ Flash İstemcisi +++

Flash istemcisini kullanırken hesaplarına giriş yaparken sorun yaşadıklarını belirten birkaç oyuncumuz var. Bu sorun tüm oyuncuları etkilememektedir.

Sorun oyun ekibine bildirildi ve ekibimiz sorunu araştırıyor.

Bu arada, Unity istemcisi sorunsuz çalışmaktadır. Flash ile ilgili sorun çözülene kadar lütfen Unity'ye geçin.

DarkOrbit Ekibiniz

alıntı...

9. smoonrise

smoonrise User

Tüm oyuncuları etkilememektedir ;

Dediklerine göre yine Amd ekran kartı kullanıcılarını mı madur ediyorlar sadece aceba merak etmedim değil hep nedense Amd kullanıcıları madur oluyor zaten aylardır İstemci kapanma sorunu var daha düzeltilmedi !!!

Şirine bunu beğendi.
  10. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

Flash istemcisi üzerinden oyuna giriş yapmada bir sorun olduğu bilgisi bize ulaştı. Sorun oyun ekibine iletildi ve çözülmeye çalışılıyor.

Flash istemcisiyle ilgili sorun çözülene kadar Unity istemcisini kullanabilirsiniz.

İyi forumlar..

11. Şirine

Şirine User

Merhabalar,
    Dünden beri ben de giremiyorum. Başla butonuna tıkladıktan sonra oyun ekranı bir türlü yüklenmiyor.
    Sorunun çözülmesini bekliyorum.

DELİDMRUL bunu beğendi.
  12. DELİDMRUL

DELİDMRUL User

tek dertleri para soguduk oyundan bıktık

titans___ ve Şirine bunu beğendi.
  13. unity istemcisine girsem mevcut gemim sıfırlanır mı? malum oyuna giremiyorumda

14. unity de bağlanmıyor boş boş dönüyor

titans___ ve Şirine bunu beğendi.
  15. Flash istemcisinden oyuna girelimiyor!

ROCKY*BALBOAÖ[] ve Şirine bunu beğendi.
  16. Unityden de girilmiyor yükleme ekranında kalıyor ne zaman çözülecek bu?

titans___ bunu beğendi.
  17. Bu oyunu oynayana kadar bilgisayardan anlamıyordum oyun sayesinde hacker olacağım :))

18. yeni oyun ekranında gemi hareket etmiyor eskisinde de yükleniyor deyip öylece kalıyor başlat gelmiyor

19. wiladew

wiladew User

fiestada kaldık

20. bu oyunda neden sürekli bir bağlanma sorunu yaşanıyor buna artık kalıcı bir çözüm mü bulunsa