"Yükleniyor" Problemi ve Sunucu Bağlantısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve zorro2083 tarafından 23 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. zorro2083

zorro2083 User

Dün akşam sorunsuz bir şekilde bağlanabilirken bugün sabahtan itibaren BAŞLA'ya bastıktan sonra YÜKLENİYOR kısmında kalıyor. Kalıyor dediğim hiç ilerlemiyor 10dk 15dk beklememe rağmen aynı. Tarayıcım Chrome. Farklı tarayıcılarda da denedim. Firefox'da da aynı sıkıntı var. Opera'da oyun açılıyor ancak "Bağlantı Koptu" diyor ve "Yeniden Bağlan" a tıklamama rağmen bağlanmıyor. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

2. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşım ilk önce hangi tr serverinde oynuyorsunuz bize onu belirtin bizlerde buradan o server hakkında rapor edelim. Oyun sorununu teknik ekibe iletelim.

İyi forumlar.

3. Herkeste var aynı sorun kardeşim. Oyundan kaynaklı bir problem. Tr5 benim sunucum.

4. zorro2083

zorro2083 User

Sunucum TR2.

5. Merhaba TR5 serverinde oyuna bağlanamıyorum.

6. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Sayın arkadaşlarım server sorunları support teknik ekibi arkadaşlara üstlerimiz iletmeleri için rapor sunduk.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.