Yüklenme Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Kayıp_Teğmen tarafından 21 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Dark Orbit'te Hangar , Skylab , Açık Arttırma vb. kısımların olduğu sayfada bulunan yeşil renkte "Başla" butonuna bastıktan sonra gelen yüklenme sayfasında, Altta bulunan yükleme barı tamamen dolduktan sonra hala yükleniyor yazısı orda kalıyor ve Dark Orbit dünyasına girişimi yapamıyorum.Sorun 5-6 ay sürmekte.Sayfayı yenileme ile sorun çözülmüyor.Ancak yükleme sayfasını kapatıp açtıktan(5-10 kez deneme ile)sonra sorunu zorda olsa çözüyorum.

Başıma gelen bu sorunun oyun geliştiricileri ve Dark Orbit yöneticileri tarafından en kısa zamanda çözüleceğini ümit ediyorum.Bir an önce ilginenilmesini arz ederim.

klass33 bunu beğendi.
  2. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba;

Açık antiviriüs programınız varsa kapatınız. Ayrıca sorunu teknik ekibe bildirilecektir.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.