Yüksek Seprom Beslemesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve desperado*47 tarafından 24 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu bir ihbardır 20 milyon seprom hiç adil değil!!!! TR3 ilk 43 araştırılsın!!

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Şubat 2018
  2. harami52

harami52 User

Benim 2 buçuk senedir oynamadığım çarım var. Neredeyse her gün girip seprom atıyorum.Daha geçenlerde 11 milyonu ancak gördü. Sıralama da olan birinin 20 m besleme yapmış olması gerçekten garip bir durum.

3. Aliens

Aliens User

Hesap satışı-paylaşımı-takası veya her ne derseniz deyin, bunu yapmak yasakken sepromu mu takıldı gözünüze? :) Lakin evet, yeni LF-4 durumuna baktığımız vakit epey cephane harcadığı aşikar ve besleme dayanamaz. Ama tabii ki önceki oyun durumunu da bilmediğimiz için buradan oyuncuyu varsayımlarla suçlamak hata olur.

4. nite hile olsun ki bende gçeem aatın aldım 30m aoeprın car

5. sen nerden biliyosun adam belki emegiyle kasmiş sepi?

6. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

20 milyon seprom beslemesi zor bir şey değil eğer bir süre oynamadan beslerse yapabilir. Asıl sıkıntı hesabın satılmasıdır.

Eğer oyun içinde bu hesabın satışına kanıt bulursanız destek ekibine şikayet edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

7. BY_PASS

BY_PASS User

üst yorumda adam hesap aldığını itiraf ediyo kanıt değil mi :)

8. ooohooo ne milyonu adamlar hesap satıyor 1milyar200milyon seprom besleme var diyor siz daha milyon diyorsunuz bu oyunda hiç bir oyuncunun yaptığı bug kolay kolay kanıtlanmamıştır boşa yazıyorsunuz kimse kimseyi kolay kolay inceleyemez.

9. sen sanıyorsun ki yeni lf4 parçalarını yaratık keserek topladılar :D hepsi bug la yapıldı şuanda tüm yeni lf4 lerden 1 hangarlık var üstüne birde 100 lerce birleştiriliecek kadarda parça mevcut ama gel gör ki bu gemilere dokunulmuyor.

10. *Shemie*

*Shemie* User

Merhaba,

İlk sorum siz bu beslemeyi nereden biliyorsunuz? Ek olarak supporta profil linki ile birlikte yazarak incelenmesini talep edebilirsiniz. İllegal bir durum tespit edilirse gereği yapılacaktır.

İyi forumlar.

JUPlTER bunu beğendi.
  11. Nerden bilecek adam açın facbook darkorbit satılık sitelerini kimde ne var ne özellikte gemi satıyor görürsünüz yoksa nerden bilecem kimde ne var öküz altında buzağı aramayın herkes neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor bi siz mi bilmiyorsunuz yemeyin bizi lütfen rica ediyorum. hiç bir şeyin gereğide yapılmıyor onuda biliyoruz kim nasıl yapacak adamın linkini atsak bu yapıyor desek sanki yazmıcakmı supporttaki arkadaşlar kanıt ve ispat gereken deliller sunun diye kimse kimseye birşey yapamaz derken bunu kastetmiştim siz kendi ortamınızdaki arkadaşlarınıza sorun bakalım bu tür gemiler varmı yokmu...en kısa yöntem sosyal medya sayfaları.

12. GannicusP

GannicusP User

Şu an oyunda hesap satışı ve pushing dışında herşey serbest gibi görünüyor.

13. arkadasım ne milyonu yaw sen oyunu sanırım bilmiyosun hiç milyar besleme var o sıralamadakilerde milyar hemde yaz supporta bunun yeri burası degilki hem

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.